Pai daca il iubesti intoarce-te la el dar cu conditia sa iti recastige incredere pierduta tot din cauza lui.
Intotdeauna cand un baiat este refuzat incearca sa gaseasca un sprijin rau e ca in general acel "sprijin" are de suferit (cunosc cca 2 cazuri ) poate ca nu vrea sa sufeti dar cred ca ar trebui sa incerci sa amplifici prietenia cu el pentru ca atunci cand va trece peste respingerea surorii tale va tine caont ca tu ai fost acolo sa il ajuti
Pai sincer. eu zic sa ramana lucrurile asa. cine stie. poate ca nu tine la tine, poate ca tine mult la sorata ta si incerca sa o faca geloasa ca sa iasa cu el. sincer nu prea am inteles nimic din ce ai scris tu acolo. dar din portiunile pe care am reusit sa le inteleg. nu prea mai am ce sa zic... daca il iubesti du'te inapoi la el. dar ai grija ce faci... bafta in continuare
El acum nu vrea sa stam... zice ca nu poate. asta vreau sa stiu.sa mai astept sau nu? sa-l las in pace sau sa lupt pentru el?
Aaa...si era sa uit...nu vrea pentru ca zice ca nu vrea sa ma faca sa sufar si inca o mai iubeste pe sora mea.
Eu una as lasa lucrurile asa... daca chiar tine la tine o sa poate sa uite orice alta fata foarte usor. fundita?
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: