| beeapurplee a întrebat:

Dau fundita! Imi place foarte mult de un baiat.Sora lui l-a intrebat si mi-a spus ca si lui ii mai place de mine. Noi mai fusesem odata impreuna, dar nu a mai putut continua relatia deoarece lui pe atunci ii placea de alta.Si acum e impreuna cu ea. Dar ea tot incearca sa faca geloasa trimitandumi smsuri ca a renuntat la minme pentru ea. Aseara m-am intalnit cu el si l-am intrebat daca macar mai simte ceva pentru mine. El a zis ca ma mai iubeste, dar nu asa cum o iubeste pe ea. El nu o cunoate cu adevarat, toti incearca sai spuna ca e o prefacuta, ca s-a combinat cu el doar ca sa ma faca pe mine geloasa, dar nu vrea sa creada. Iam spus ca nu pot rezista fara el.
Intrebarea mea e: Cum as putea sal seduc? Sal fac sa renunte la ea?

2 răspunsuri:
| Cabuli99 a răspuns:

Zambindu-i frumos, uitandu-te la el insisten si fermecator, facand gesturi gen" iti iei o suvita de par si te joci cu ea in timp ce te uiti la el sau in timp ce vorbesti cu el, te apleci senzual si te uiti la el sau te poti da cu un strugurel in fata lui sau poti trece demna pe langa el cu un aer fermecator si seducator:* sper sa folosesti sfaturile mele

| analfabet5698 a răspuns:

Pai Trebuie sa ii faci sa se urasca reciproc! Sa ii inscenezi ei niste lucruri impotriva lui! Si lui niste lucruri imotriva ei!