| MulteAmintiri a întrebat:

Dau si fundita. Nu stiu ce sa mai cred sad si as fi recunoscatoare daca m'ati ajuta. Ma vad foarte rar cu prietenul meu, desi sta la cateva statii de mine, eu trebuie sa ii zic mereu sa ne vedem ca daca nu el nu zice nimic. Si dupa ce ca ii zic nici nu poate, adica uneori ( ma rog cel mai des laughing) ). Eu ii zic el spune ca e ocupat. Oricum in timpul saptamanii nu ne putem vedea k eu ies tarziu si nu ma lasa mama sa ma duc undeva dupa ore ca e intuneric, si ne ramane decat weekendul. Si noi ne vedem in weekend numai daca ii spun eu, si de cele mai multe ori cand ii spun el nu poate, cica este ocupat si sa inteleg. straight face
E a 2'a oara cand m-am impacat cu el. Prima data m-am desp de el pe acelasi motiv ( ca nu ne vedeam ) si cand ne'am impacat a promis ca se schimba, dar vad ca nu prea.Si a 2'a oara el de mine ca cica prea ma supar din orice.
Nu stiu ce sa mai cred sad Voi ce spuneti?

2 răspunsuri:
| Angel_8399 a răspuns:

Daca il iubesti faci orice.eu m-am despartit de prietenul meu.dar nu stiu cauzalaughing interesant stiu.nici nu stiu daca ne-am despartit sau nu de faptlaughing
Nu mai vb cu mine.nici eu nu prea ma vad des cu el si sta la 2 km de mine.nici pe mine nu ma lasa sa ies dupa ce vin de la scoala ca e intuneric. uneori mai venea si ma aducea el acasahappy.Nu stiu ce sa zic.Nu-l mai cauta vreo saptamana ca se intoarce ca un catelus la tinehappy!
Succes draga:*

| Andrei120 a răspuns:

Ha nu stiu dupa parerea mea zic sa te desparti de el pentru ca te-a mintit in legatura cu promisunea din cate am inteles si ai motivsa te superi pe el.Dar mai bine faci ce iti spune inima