Este foarte greu, te inteleg perfect, crede-ma si eu am o durere in suflet nespusa...
incearca sa scrii intr-un caiet tot ce simti (nu neaparat jurnal), plangi cand simti pentru ca te ajuta sa te descarci, vorbeste cu o prietena de incredre spune-i tot ce simti
te pup si sa aud de bine
Niciodata cand esti sanatos,nu apreciezi acest lucru,trebuie sa te imbolnavesti,sa-ti fie rau ca sa realizezi ce bine erai cand erai sanatos!
Intr-un fel,tot asa e si cu dragostea...
Cand iubesti,iti dezgolesti sufletul de orice aparare,e foarte usor sa te raneasca cel mai mic lucru si invers, o singura privire adanca a omului iubit,te poate face cea mai fericita persoana de pe pamant!
Odata pierduta iubirea,durerea si suferinta devin de nesuportat,e cu atat mai greu cu cat iubirea a fost mai mare, abia atunci realizezi ce ai avut si te ucide neputinta proprie sa le readuci inapoi!
Da, iubirea doare.Nespus.
Fara durere,n-ai putea sa o apreciezi atat de mult,orice lucru castigat usor isi pierde valoarea!
O singura speranta exista.
Dragostea nu dispare,doar se transforma,trecuta prin focul durerii, devine mai puternica!
Spera, e unica posibilitate!
BunaOff...asa este viata,uneori poate fi dura cu noi alteori poate fi frumoasa,dar indiferent de asta ea trebuita traita oricat de mult ne-ar durea si oricat ne-ar fi de greu.
De ce doare iubirea? pentru ca ai iubit persoana de langa tine,ai investit sentimente,ai pus suflet,stiai ca este mereu langa tine sa te aline,sa te faca sa te simti bine, sa te faca sa zambesti, care te tinea de mana si iti spunea ca totul va fi bine si care dintr-o data iti da drumul de la mana si te lasa singura.Este greu,cumplit dar nu avem ce sa facem,trebuie sa aceptam acest lucru cu toate ca este destul de greu de aceptat.
Orice speranta se duce pentru ca atunci cand pierzi pe cineva drag,s-au te certi etc,esti dezamagit,trist si spui ca nimic nu mai are rost si ca numai exista nici o speranta.Dar chiar si in aceste situatii nu trebuie sa iti pierzi speranta,oricat ti-ar fi de greu, speranta este singura care ne ajuta sa trecem peste problemele grele ale vietii si tot ea este cea care ne ajuta sa ne revenim atunci cand suferim si tot ea este cea care ne ajuta sa vedem viata cu alti ochi.
Bafta si multe putere, si retine capul sus si sa mergi inainte oricat de greu este.
Draga mea, in primul rand sa nu.ti pierzi niciodata sperantele, sa stii ca atata timp cat le vei avea vei reusi sa iti iei puterea de a merge mai departe din ele.sunt momente in care te simti singura si la capatul puterilor, te inteleg, dar totusi sperantele atata timp cat le ai iti raman prietene...si viata nu e dura,ci doar corecta, daca nu am trece si prin greutati nu am mai sti sa apreciem momentele cu adevarat fericite, nu am mai sti sa zambim(intr.adevar nici sa plangem dar...),am uita sa multumim si cel mai important am uita sa iubim.
ai vazut ca atunci cand faci ceva,orice,ai nevoie de mai multe lucruri pentru a duce asta pana la capat? ai bine asa e si cu iubirea,nu poti spune"te iubesc" fara sa plangi,fara sa crezi, fara sa fi chiar si gelos... iubirea doare pentru ca astfel invatam de fapt sa iubim, ne dam seaman cat de mult pretuim peroana respectiva abia atunci cand simtim ca ceva se rupe intre noi.atunci cand sentimentele de dragoste sunt impartasite simtim ca zburam, suntem cei mai fericiti dar cineva mi, a spus o data ca"atunci cand ajungi in varful fericirii este o mare sansa sa cazi in cea mai adanca prapastie a durerii". intelegi tu? sa nu te descurajezi niciodata atunci cand cazi pentru ca daca porti sentimente sincere o sa iesi din nou la suprafata si vei vi cea mai fericita.
fiecare om care iubeste si care stie sa faca acest lucru are acolo sus steluta lui care are grija ca el sa fie cel mai fericit.si vei vedea ca va veni si randul tau la fericire.iti promit.
draga mea iti doresc din tot sufletul multa bafta multa putere si vointa si sper ca ti.am fost de ajutor.bafta!
pupici
De exemplu daca te certi cu iubitul...1 zi.1 h sau cat vrei tu dupa aia impacarea e dulce.toate isi au rostul lor pana la urma.
Speranta moare ultima.Fii tare.Mergi inainte. Daca nu ai iubi nu te'ar mai durea.corect?
Pentru ca daca n-ar fi asa draga mea, as crede ca nu exista pic de justitie divina. Adica trebuie totusi sa platesti prin ceva prostia asta in care te scalzi.
Stii cum e cu iubirea asta. are doua taisuri, poate sa fie si bine, poate sa fie si rau asta e riscu ca nu vei stii cum se termina, e trist, dar cam asta e ciclu vietii.
Cineva spunea ca iubirea adevarata e plina de suferinta...banuiesc ca iubirea in general
Va multumesc tuturor pentru ca imi dati sfaturi bune. pacat ca nu merge sa dau fundita la toti, toti meritati :X va multumesc mult:*
myst întreabă: