| adina_6125 a întrebat:

Buna TPUbig grinCum sa il sarut? el este foarte timid si suntem impreuna de aproape 1 luna(si eu sunt timida:de fiecare data cand il vad la scoala vorbesc cu el etc si cand imi vine prin mainte sa il sarut simt ca un gol in stomas si mi se face firca si nu il sartu dar sunt dispusa sa depasesc asa dar vreau sa stiu cum sa fac)

6 răspunsuri:
| Alexander21 a răspuns:

Il iei incet, nu te teme, ca dupa ce prinde gustul nu se mai satura.Numai sa fie un mediu linistit, si mai intim.O fi el timid, da nici chiar asa...O sa ii placawinking

| maria_9426 a răspuns:

Buna
Nu exista o regula a sarutului.
Cel mai bine functioneaza daca faci cum simti, daca pui suflet/sentimente in acel sarut.
Te lasi purtata de val.
Ar fi trebuit sa va sarutati pana acum, clar.
Nu conteaza ca este genul de baiat timid, ar trebui sa te gandesti ca tu esti fata si ai nevoile tale: saruturi, mangaieri, etc.
Incearca sa te apropii mai mult de el, sa bati apropou.
Sper ca te-am ajutat.
Pa, pa:*

| IloveME a răspuns:

Sincer m-ai cam disperat cu intrebarea asta in ultima vreme.pun pariu ca pana acum ati avut ocazia sa va sarutatzi si d rusine unu fata d celalalt nu ati facut nik.atunci cand stati imbratzishatzi, incearca sa t uiti in ochii lui, isi va da el seama c urmeaza!

| AlexandraSmiley a răspuns:

LOL asa sint si eu, cand vine vorba de pupicibig grin...O sa se obisnuiasca la un moment dat... Sper ca si euhee hee

| Vali87 a răspuns:

Pai cand sunteti singuri luati-va in brate mangaiati-va fiti tandrii unii cu ceilalti si asa sarutul o sa vina de la sine, iar in public puteti sa va sarutati mai intai intr-un parc de exemplu sau in curtea scolii cand sunteti singuri si dupa aia o sa mai scapati de timiditate si o sa va sarutati si in public de fata cu ceilalti, o sa vedeti.
Succes!

| Phutui a răspuns:

Astia incep sa se sarute de la gradinitalaughingomglaughing)