anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna >TPU; DD<
Am si eu o mica-mare curiozitate
La prietena mea ii placea acum cateva zile de un baiat, pur si simplu era "moarta" dupa el... daca ziceam ceva de el in gluma imediat se supara
Intr-o zi eram afara si ne-am intalnit cu el (trebuie sa mentionez ca nu se saluta, se cunosc doar asa) si apoi dupa vreo ora ma trezesc cu ea ca-mi spune ca nu-i mai place de respectivul, ca nu vrea sa mai auda de el...
am ramas putin mirata si am intrebat-o de ce, ea raspunzandu-mi ca pur si simplu nu mai vrea sa auda de el. (A mai facut faze de genu, sa zica ca nu-i mai place de el, si dupa 3-4 zile iar ii placea). In fne, am lasat totu asa. si de atunci tot face misto de el si de prietenul lui si zice intr-una "cum a putut sa-mi placa de el..."

Acum intrebarea mea ar fi: De ce face toate astea? Adica de ce acum 2 zile era innebunita dupa el si acum nu vrea sa-l mai vada?

FUNDAkiss

Răspuns Câştigător
| Copiluț a răspuns:

Poate au vorbit despre ceva personal, sau ea a flat ceva de la o anumita persoana despre baiatul respectiv si s-a suparat. Sau pur si simplu, i-a trecut. Si eu mai fac asa. Stii? La asta nu avem teorii sa explicam. o inteleg Chestia asta se intampla si atat. Inima ne face sa iubim persoane potrivite/nepotrivite sau sa le uram. FUNDIIŢĂ? :*

7 răspunsuri:
| FrailSouls a răspuns:

Eu zic ca o face pe interesanta. vrea sa para smechera si nu prea ii iese..ar trebui sa o intrebi dc e asa nehotarata..iti dai seama ca nici nu l-a placut cu adevarat daca a facut asta deci...thinking:*

Răspuns utilizator avertizat
| xanderblackx a răspuns:

Si... inca mai e prietena ta? wtf? wake up dude

| ANGELgirl890 a răspuns (pentru jhony0017):

Ii va trece in ce sens? ca-l va uita sau ca ii va place in continuare de el?

Răspuns utilizator avertizat
| ANGELgirl890 a răspuns (pentru Copiluț):

Multumesc kiss

| Copiluț a răspuns (pentru ANGELgirl890):

:*