De tinut tine la tine... daca nu tinea nu o lalaia atat timp, iar pentru sex daca era te folosea la inceput nu atat timp. E posibil sa ii fie teama sa-ti spuna ca te iubeste ca stie ca va suferi. Si asta din ce cauza: se teme ca va fi ranit daca iti spune ca te iubeste si cred ca este constient ca relatia dintre voi 2 nu va merge. Voi va intelegeti bine si va completati unul pe altul atunci cand nu sunte-ti impreuna dar cand sunte-ti impreuna va certati mereu si simtiti ca nu sunte-ti compatibil deloc si de aceea apar discutiile. Sfatul meu este sa continuati asa cat puteti cu jocul acesta pana cand vor aparea alte persoane in vietile voastre
Nu ne-am inceput viata sexuala cu el(el nu mai este virgin).Am avut amandoi alte relatii, dar tot unu la altul am ajuns.
Eu cunosc foarte bine sentimentul tau si aceasta relatie ca si eu sunt intr-o astfel de relatie de 2ani si 4 luni. amandoi suntem atrasi unul de altu chiar daca eu am o relatie de 1 an si 4 luni si ea e intr-o relatie de aproape 1 an. Cand ne vedem atractia e atat de mare incat nu putem rezista.dar nu renuntam la relatiile pe care le avem pentru ca stim ca noi 2 nu putem avea o relatie deoarece ne certam din orice
Si tu la care tii mai mult?
Eu il iubesc foarte mult pe respectivul si nu cred ca niciodata nu o sa dispara acest sentiment
Evident ca o iubesc pe tipa aceea si tin la ea mai mult, dar relatia pe care o am este una foarte frumoasa si ne intelegem foarte bine, am invatat in viata ca e mai importanta intelegerea intr-o relatie decat iubirea caci ea este trecatoare
Eu cred ca tine! Adica in 2 ani si 2 luni... e ceva eu zic sa fiti impreuna, iar daca nici de data asta nu merge relatia, ramaneti cei mai buni prieteni! Vezi ce faci!
Bananacantareata87 întreabă: