| deeajustinx a întrebat:

De 2 saptamani sunt cu un baiat pe care il plac fff mult.
Problema e ca mereu am presimtirea ca e cu alta. Poate eu sunt paranoica. Incerc sa am mai multa incredere in el dar nu pot. Am fost plecata o saptamana jumatate in Italia si de acolo aveam impresia ca ma inseala desi prietenii mi-au spus ca nu a prea iesit afara si ca ei nu l-au vazut cu alta. El e genul de baiat cu multe fane straight face Si daca ele se dau la el, nu sunt sigura ca el ar refuza.Nu stiu ce sa cred chiar da el imi spune ca tine la mine. Ce sa fac? sad Funda.

3 răspunsuri:
| aniriiiiii a răspuns:

Cand te mai intalnesti ca el. ia`i telefonul si uita`te, poate gasesti vreun mesaj.

poate ti se pare tie ca te inseala...iti da vreaun motiv? de unde deduci tu ca e cu alta?

poate crezi lucrul asta din simplu fapt ca tii prea mult la el si ti e frica sa nu l pierzi, sau poate ai avut inainte vreo experienta de genul asta.

ai incredere in primul rand in tine ca nu te poate inlocui cu alta, ca tu esti cea mai buna si dupa increderea in el va veni de la sine.

bafta:*:*:**:

| ĄŇÐİ a răspuns:

Crede-ma ca si eu am fost asa la incepu.Trebuie sa te obisnuiesti cu ideea si sa ai mai multa incredere in el. fundita?

| Yguaze a răspuns:

Si eu am avut acesi problema, si sunt baiatbig grin! Acesta e un caz de posesivitate. Esti putin posesiva dar nu lasa aceste ganduri sa te faca sa recurgi la gesturi extreme. nu ii lua telefonul! de obicei crizele de gelozie sau astfel de gesturi supara persoana iubita si astfel tu ii dovedesti ca esti geloasa. In timp o sa devii plictisitoare! incearca sa te gandesti ca nu e singurul baiat, ca nu e ultimul, gandeste logic!winking