| didixdsgregtrh a întrebat:

de 2 zile am febra si ma doare putin in gat, si imi este frig. Cine a mai trecut prin asta, poate sa-mi spuna? mai tarziu ma duc la doctor dar vreau sa am o idee. multumesc anticipat. Dau funa si vot la raspunsurile folositoare. FARA MISTOURI! scuze de categorie.big grin

3 răspunsuri:
| Kerryn a răspuns:

Ehe draga asta se numeste racealawinking sau e posibil sa fie un virus, sau o mica angina. Se mai intimpla si vara sa prinzi ceva, posibil sa te fi tras curentul(care se intimpla deseori, mai ales ca toti ne coacem de caldura si deschidem geamurile toate in casa sau in masina, sau counditionerele-da sunt super tari cit e cald dar racesti foarte usor daca bat spre tine). Nuti face griji azi la doctor ti se va spune deja sigur ce ai si vei primi tratament :* vei fi ok in 5 zile apoi poti sa te bucuri de vara.
La mine se intimpla deseori asa ceva, doar ca ma doare un pic gitul si nasul(totul din cauza imunitatii slabe, prea multe pastile inghiteam de mica), atunci beau un pachetel pentru raceala si totul e ok! In timp de anul scolar am racit cred ca de vreo 7 ori+o angina de am stat 2 spatamini acasa in pat, nu ma puteam scula; x.
ahhh tu mai ai si simtome de raceala, e bine - la mine a fost groaznic cind am vazut ca am temperatura mare, mai ales ca era ora 22 si dimineata trebuia sa zbor la mare in turkie la mare. Am intrat in shoc, mai ales ca nu ma durea nimic, pina la urma am aflat ca era o raciala simpla! oricum am plecat la mare :3 Succese si insanatosire grabnica;* si nu te ingrijora prea tare totul va fi awesome!

| rainbow_8592 a răspuns:

Ai racit la amigdalite daca te doare gatul, iti e frig pentru ca ai frisoane.Ar fii bine sa te duci la medic.el stie ce tratament sa iti dea.winking
Insanatosire grabnica.winking

| Vladuthz a răspuns:

S-ar putea sa fie din cauza ca ai baut/mancat rece, si eu am patit la fel zilele astea si am fost la doctor