anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

de 2 zile m-am certat cu prietena, motivul mi-a zis sa tac. asa nu stiu thinking am stat 10 secunde si dupa am spus "uite cum imi pierd eu minutele" si mi-a inchis, acum pe ask. ala nu stiu ce intrebari i-au venit daca ii place de cineva cu ce litera incepe numele lui chestii si ea a raspuns ca ii place de unu si numele lui incepe cu A, (nu e numele meu.). Si acum intrebarea mea vrea sa ma faca gelos sau chiar asa e si nu mai tine la mine? Ce ar trebui sa fac?

3 răspunsuri:
| Biaix a răspuns:

Pai pe ask niciodata nu se prea raspunde serios. Poate ca e suparata pe tine si incearca sa te faca sa suferi asa cum ai facut o tu sa sufere.Incearca sa vorbesti frumos cu ea. spune i cat de mult tii la ea si ca nu vrei sa o pierzi.
Spune i tot ce ai pe inima ^_^ P.S. asta nu e motiv sa va stricati relatia. Daca va iubiti nu va lasa ti influentati de o simpla "cearta". ^_^ bafta! :*

| Xenia16 a răspuns:

Probabil vrea sa te faca gelos, nu trebuie sa suferi din cauza asta, cel mai bine e sa vorbesti cu ea deschis, sa iti explice pentru ce motiv trebuia sa taci si pe cine place ea.

| unknøwn a răspuns:

Să o laşi în pace şi să ţi se rupă de ea.
1. Are mofturi de copil mic, pe care n-ai timp să i le satisfaci, că tu o aveai ca iubită, nu ca stăpână de sclav, clar?
2. Nu te interesează cine, ce o întreabă pe ask ăla.
3. Nu te interesează dacă vrea să te facă gelos sau nu.
Pur şi simplu îţi vezi de viaţa ta!