| SupperGirll a întrebat:

Bună TPU, de 3 saptamani sunt impreuna cu un băiat ps am 14 ani si el 16 el mi.a scris intr.un mesaj ca relatia noastra sa incheiat iar eu i.am spus ca daca el vrea asta asa o sa fie dupa care mi.a zis ca a glumit ca daca m.am suparat ps: doar noi doi stim ca suntem impreuna el mi.a zis sa nu zic la nimeni ca o sa afle toata lumea

7 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Baiatul vrea sa scape de tine cat mai urgent si tu nu cooperezi

| corbulalbrosu a răspuns:

O dragoste adevarata daca nu este vizibila nu face nici cat o ceapa degerata. Cum iti poti inchipui ca ati putea sa va intalniti, sa va plimbari, si sarutati fara sa va vada nimeni.Un baiat va fi cu atat mai fericit si mandru cu cat va sti ca si ceilalti si-ar dori o iubita atat de frumoasa si dorita. Dragostea si iubirea trebuie expuse/prezentate, aratate nicidecum ascunse sau tinute ca ultra secrete.Asa procedeaza doar cei care au de ascuns ceva si asta denota imaturitatea lor sau pur si simplu le este rusine sa iasa in public cu fata.

| Drolja a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Atunci hai să ne căsătorim!

| neutrino a răspuns:

O relatie ascunsa, pe furis, nu poate aduce nimic bun, nimanui. Ce-ar fi sa mancam pe furis, sa dormim pe furis, sa muncim pe furim, sa iubim si sa traim pe furis?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă nu vrea să știe ceilalți de această relație, cu siguranță ascunde ceva. află motivul. dacă nu vrea să schimbe asta, relația nu merită efortul.

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Trebuie neaparat sa inveti ce este de fapt acel "P.S." si cum se foloseste!
Aveti o relatie prosteasca, sincer! Sigur el mai are pe alta, sau ceva de genu', altfel nu i-ar mai fi asa groaza ca "afla lumea".
Lasa baietii!

| Rainmaker a răspuns:

Buna SupperGirll!
Nu te supara, dar se pare ca nu-i un tip de isprava.Ce baiat care zice ca tine cu adevarat la o fata ar dori sa tina secret acest lucru? Doar daca intr-un fel sau altul, ii este rusine cu tine.Este un fraier, asa ca las-l.Ar fi pacat sa avansezi in aceasta relatie si sa suferi o deceptie.Prima dragoste nu prea se uita toata viata si tocmai de aceea, trebuie sa fie foarte frumoasa.