| maria1723 a întrebat:

Buna tpu.De 3 saptamani vorbesc cu un tip care pare ca ma place foarte mult.Ma cheama mereu afara cu prietenii lui, mergem in club si am mers la handbal impreuna. Faza e ca in club mi-a facut cunostinta cu fosta lui nestiind ca eu stiu ca e fosta lui(practic el stie ca n-as avea de unde sa stiu, insa am aflat fara sa vreau). Dupa ce mi-a facut cunostinta cu ea noi am stat cu prietenii lui si pe tipa aia nu am mai vazut-o.Ce pot sa fac in cazul asta? Sau ce sa ii spun? Imi place foarte tare de el si il vad ca si lui ii place..insa chiar m-am simtit foarte prost si nu vreau sa ii spun lucruri din care sa se deduca ca sunt frustrata...

Răspuns Apreciat de Editori
| Eireann a răspuns:

Nu inteleg care e problema. S-au despartit dar au lasat loc de "buna ziua. Ti-a facut cunostinta cu ea dar ea nu a stat cu voi deci nu ai de ce sa iti faci griji. Nu trebuie sa ii spui nimic, ce sens ar avea? Fosta e in trecut, tu priveste spre viitor.

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Care e problema ca n-am inteles laughing))

| ℓαυяα a răspuns:

Poate au rămas prieteni și nu mai e nimic între ei. Dacă spui ca doar ti a prezentat o și după nu am mai văzut o înseamnă ca s-a întâmplat ca ea sa fie atunci in club și nu a fost invitata de el. Foștii/fostele fac parte din trecut și trebuie sa accepți asta happy. Bafta.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Singurul lucru care poți să îl faci, este să repeți de 25 de ori dimineața, la prânz și seara.
Ce fost, a trecut.
=====
Și faptul că te-ai simțit prost atunci.
A trecut.

| Andreeush a răspuns:

Cu ce te afectează pe tine atâta timp cât ei nu mai au nici o treabă?

| Hammurabi a răspuns:

Dacă ești fată deșteaptă, nu-i spui nimic. Pentru că nici măcar n-are importanță. Pentru tine nu înseamnă nimic, sau cel puțin n-ar trebui să însemne nimic faptul că el ți-a făcut cunoștință cu fosta.
Poate s-au despărțit în termeni amiabili, iar el e acum doar politicos.

| Țoglă a răspuns:

Doar e fosta, nu te gândi la ea și acționează.
Nu e deloc rușine ca o fată să abordeze un băiat în zilele noastre.

| DanyDav a răspuns:

Pai, stai putin, mai exact de ce te simti frustrata?
E fosta, si un lucru bun ca s-au despartit amiabil au ramas prieteni, deci asta este un aspect de apreciat nu de ingrijorat.