Si daca devi pervers, crezi ca prietena ta o sa te mai placa?
Fetelor nu le plac baietii de acest gen.
Pa, pa.
P.S: Ramai asa cum esti.
Pai,daca vrei sa fii pervers,vorbeste cu ea depre chestii erotice, pune-i mana in locurile mai intime (:]] parerea mea), iar daca vrei sa fii mai misterios, incearca sa o tii in suspand cu unele chestii, gen cadoul de ziua eu sau chestii de genul. Sper ca te-am ajutat :]
In primul rand daca ea ti-a cerut sa te schimbi(si din cea ai sp asa pare) nu ar trebui sa o faci daca cineva te iubeste te va iubi asa calm, linistit cum esti si app si eu is la fel!
Sau A suferit ceva in familie si a intrat intr-o depresie sau s-a certat cu cineva si ar trebui sa incerci sa o faci sa uite de probleme cand e cu tine caci asa va sti ca tu esti persoana potrivita pentru ea!
Incearcati sa va cunoasteti mult mai mult(din experienta nu poti cunoaste pe cineva in 4-5luni)!
Oricum multa bafta si ai grija cu ea!
Ps:nu uita daca vezi ca nu vb cu tine de multe ori sau se plictiseste in preasma ta sau chesti de astea inseamna ca sta cu tine doar ca sa treaca timpul!
Hm...Pai depinde si de tine.Mai scoateo in oras la un suc, fai niste declarati ca o iubesti, chesti de astea.Iar daca nu faci ceva rapid o so pierzi si este pacat.O sa gaseasca pe altul mai interesant, deci succes
George0197 întreabă: