| catydulcika a întrebat:

Buna TPU.De 4 luni sunt intr-o relatie cu un baiat.El este plecat din tara dar tinem legatura la telefon, pe facebook.Problema mea este ca este prea suparacios. Daca nu-i raspund la telefon sau la mesaje se supara si spune ca eu asa fac mereu,nu intelege ca nu pot sta toata ziua de vorba cu el,desi as vrea.El spune ca tine la mine,ca abia asteapta sa vina in tara sa ne vedem, dar eu nu sunt sigura daca chiar este adevarat ce spune sau daca vrea altceva.In fiecare zi imi trimite mesaje frumoase,poze, se comporta frumos cu mine insa eu nu sunt convinsa de sinceritatea lui.As vrea sa ma vad cu el si in realitate dar nu stiu sigur daca este bine asa.El imi spune ca nu vrea doar sex de la mine si ca vrea o relatie serioasa.Eu nu prea stiu ce sa zic (eu am aproape 14 ani si el 23 de ani). Cand ii amintesc ca el este mai mare ca mine cu aproape 10 ani spune ca nu conteaza varsta si ca nu tine cont de acest aspect.El spune ca nu vrea sex de la mine dar totusi imi vorbeste erotic,ma intreaba daca ii pot trimite poze cu mine goala si multe altele.L-am intrebat ce ar vrea sa facem cand ne vom intalni si a spus ca vrea sa discutam mai mult, sa ne sarutam si dupa mai mult timp sa facem si sex.Si eu imi doresc asta (sa facem sex) dar nu la varsta asta.Mi-a spus ca va astepta oricat este nevoie dar macar sa facem petting.Eu as vrea sa facem petting dar ma gandesc ca de la asta se va ajunge mai mult ca sigur si la sex.Chiar nu stiu ce sa fac in continuare, voi ce ma sfatuiti sa fac? Prietenele mele (unele) imi spun sa ma despart de el ca vrea doar sex de la mine dar cred ca spun asta doar din gelozie ca eu am un iubit nmai mare ca mine si ele umbla cu pusti de 13-14 ani.Credeti ca este bine sa fac sex la 14 ani? Pe mama cand o intreb daca e bine spune ca sunt prea mica pentru asa ceva,nu sunt pregatita,etc.Ce ar fi bine sa fac? Multumesc mult,funda!
P.S.:scuzati greselile gramaticale dar m-am grabit cand am scris, pa!

3 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Nu ii (mai) trimite poze cu tine goala, iesi odata afara si intalneste-te cu prieteni/prietene de varsta ta.

Pe el, spune-i pa, ca ai tai nu te mai lasa cu el si gata. Adauga-l in blocked list si concentreaza-te pe viata ta.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Nu pare genul de relatie de durata.

| Alberti_Sorana_2000 a răspuns:

Omg esti nebuna sau proasta?! In primul rand sti ca daca parintii tai afla si. ldenunta va face puscarue? Este corupere de minori si te foloseste nu are ce vedea la tine esti cu 10 ani mai mare ....ar putea sa te creasca...te sfatuiesc da.i mai repede papucii si schimba.ti nr si tot ce mai cunoaste el...inafara ca poate fi un pedofil daca nu l.ai vazut face to face. daca iti cere poze nud nu.i poate fi f bine unu care te vrea ca sa te vand pentru irgane sau ca tarfa ......nu fa greseli de genul adta...stiu ca nu ne vei asculta dar tu vei regreta....acest om nu tine deloc la tine te folosesti ca pe o carpa si dupa ce te vei intalni te va obliA sa favi sex si dupa... spune-le parintilor chiar daca va fi greu...dar mai bine te vezi cu unu de varsta ta pe care el cunosti.