| Steluska_Stely_1997 a întrebat:

De 4 zile cunosc un baiat.Am iesit afara bla bla.Acum 2 zile ne.am pupat ce gura si seara cand am iest de la scoala ma intrebat daca vreu sa am o relatie cu el si sa ii au raspunsul seara ca a vazut ca nu eram convinsa(Eu vreau sa am o relatie cu el) Seara ii dau eu mesaj cu "Hei" el raspunzandu.mi a doua zii dimineata am vorbit nu mi.a spus nimic am fost la biliar nu am vorbit nimic.Astazi am fost la biliard si eram plictisita vine si ma intreaba ce am ma ia in brate.Am ajuns la scoala, intr.o paiza ma baga in clasa si ma pupa.A doua pauza la fel dar nu ne vorbim cu iubire cu chesti dastea.Doar la scoala ce vorbim.Ce credeti suntem prieteni cu benefici? Sa il bag in seama sa vorbesc cu el? Dati.mi un sfat urgent va rog. Funda

4 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Eu cred ca este bine sa va lasati unul pe altul in pace si sa va vedeti fiecare de treburile voastre, pentru ca intre voi nu va fi o relatie stabila.

| andreiul78 a răspuns:

E super fricos si nu sti
e cum sa faca, sau e super nesimtit. Fa ce iti zice inima

| NoName0x0 a răspuns:

Buna! Pai cum sa fiti "prieteni cu beneficii"? Ce beneficii sa aveti amandoi din relatia asta? In general "prieteni cu beneficii" sunt persoanele acelea care fac sex regulat, fara a depune sentimente si fara a avea o relatie.Sexul e beneficiul pentru amandoua. Deci e cam exclusa ideea asta. Eu cred ca te place, dar este indecis. Mai bine suna.l, decat sa ii dai mesaj. Sau stati de vorba deschis despre asta!

| SkyPilot a răspuns:

Nu spui daca I-ai raspuns sau nu. Omul probabil asteapta sa ii spui ce vrei.