| ApaMineralaPlata a întrebat:

Buna TPU de 5 zile m-am despartit de iubitul meu cu care am stat impreuna 1 an jumate, nu pot sa-l uit nu stiu ce as putea sa fac sa-l uit sad imi vine sa plang in continu dupa el. Azi cand ne-am intalnit i-am citit toate mesajele din telefon se dadea la alte fete sad ce as putea sa fac?sad cum as putea sa-l uit. straight face ca nu merita sa sufar dupa el! sad

Răspuns Câştigător
| IloveME a răspuns:

Incearca sa iesi mai des cu prietenii,discoteci,chefuri,la o simpla cafea,, incearca sa ai alte ganduri in cap si el sa dispara incettul cu incetul!
Nu e bine sa citesti mesajele nimanui, dar in starea ta ai facut foarte bine asa macar ti-ai dat seama ca nu merita nici iubirea si nici suferinta ta!
E normal sa suferi de vreme ce tu ai avut sentimente pentru el, va fi greu si poate ti se va parea infinitiva suferinta, dar nu este asa crede-ma timpul le vindeca pe toate!
Intipareste-ti in minte ca nu merita suferinta ta si mergi inainte cu capul sus!

4 răspunsuri:
| MrAnderson a răspuns:

Ocupa-ti timpul.
Nu merita sa te gandesti la el, daca el dupa 5 zile, sau chiar dinainte, o ardea cu altele...

| Rucsiii95 a răspuns:

Incearca sa nu-l mai bagi in seama. sa nu te uiti la poze cu el, cu voi. etc happy Timpul le rezolva pe toate! Capul sus >big grin

| GLu a răspuns:

Ignora total tot ce face legatura cu el (muzica, locuri, filme, poze). Bafta!

| marus9666 a răspuns:

Timpul le rezolva pe toatewinking doar nu mai vorbi cu el...