Iubitul tău nu cred ca te iubește. Din experiența iti spun ca un băiat fidel nu se comporta așa. Ti-As sugera sa îl lași și tu sa Îți schimbi parolele.
E o porcărie treaba asta cu schimbul de parole între parteneri, si e cazul să le modifici si tu, să nu mai aibă acces la ele. E absurd să ţi le ceară, in conditiile in care el nu ţi le dă ţie. Şi e absurd oricum să vă verificaţi conturile de socializare. E clar că te înşală şi e clar că nu vă iubiţi, nu vă respectaţi şi nu aveţi incredere unul în celălalt. Caută-ţi alt partener si nu mai face prostia de a incerca să ii verifici telefonul, dar nici de a-i da parolele conturilor tale.
Exista doua posibilitati.
Ori te insala (mai vorbeste si cu alte fete) ca naravul din fire ....si nu stiu ce te astepteai cand l-ai luat de la alta.Ori pur si simplu este cautat de fete si nu vrea sa vezi tu pentru ca se teme ca esti prea geloasa.
Nu esti singura lui iubita. Nici fosta nu era singura lui iubita. Iti pierzi timpul cu el
Draga mea, te minte ca pe ultima spiță.
Sfatul meu e sa ți vezi de drumul tau, nu meriti un astfel de om.
Da. multumesc!
Fata,dutee,fara regrete ca nu ai de ce, tipul nu merita sa stai un minut cu el, si cu urmatorul... fara parole
Stai sa-ti inteleg logica. Tu vrei sa te desparti de el? Ca in caz de e asa, ai putea s-o faci direct fara sa mai faci pe Scooby-Dooh si sa-ti demonstrezi taman ce era de asteptat. Eu in locul tau as face astfel:ma duc la el, ii spun ca, daca nu ma lasa fix in acea clipa sa-i umblu in telefon, ne despartim, daca nu ma lasa nu-i zic nici "buna ziua" si plec acasa. Nu trebuie sa-ti pese de asemenea infecti.
Am mai incercat sa ii cer telefonul si imi spunea sa am incredere in el si se enerva si ma lasa sa dorm suparata. dar de data asta va fi definitiv.
Ai putea sa il testezi. Veni îți faci un cont fals si pui o poza buna si il agăți si vezi ce se întâmpla.