Probabil ca te-ar mai placea si altii, chiar daca nu ai fi virgina, dar cred ca nu te-ai mai placea tu. Asta pentru ca, dupa cum ai spus si tu, simti ca vrei sa ramai virgina pana la casatorie.
Eu te sfatuiesc sa-ti asculti inima si sa nu te lasi pacalita de hormoni. E foarte important sa fii impacata cu tine si cu deciziile pe care le iei.
Am sa incerc sa fiu explicit, scopul unui mascul este reproduerea cat mai desa cu cat mai mule femele, daca nu-i ofera sex va rezista un timp pana va da peste alta, uneori te va lasa dupa ce i-ai dat pentru ca noi avem o tensiune sexuala o data descarcata nu vedem vreun interes alergam la alta, nu toti badboys aia curvari care va plac voua asa fac ei mereu, astia cuminti viseaza romantic si i aveti in freindzone, asa ca dai la iubi tau sex, ca doar de asta stam cu o fata pentru sex sa fim seriosi, tu ai o obsesie cu virginitatea pe bune multe nu sunt la varsta ta, nu fi asa disperata ca te va placea vreunu sunt enorm de multi disperati peste tot dupa iubita
Daca te intarata iar tu vrei sa ti pastrezi virginitatea fa cumva si lasa-l sau pune piciorul in prag si nu te lasa amagita de el
Sparge vaza de acum. daca o sa treaca mult timp fara sa faceti sex el nu o sa mai fie asa entuziasmat de ralatia voastra si o sa rareasca vizitele. (eu asta as face ca baiat)
Si daca se va plictisi de mine? Dupa cum zici tu..esti genul care se schimba in functie de chef.