| katty1 a întrebat:

TPU! De aproximativ o luna comunic zilnic cu un baiat. El are 20 de ani, eu am 18. Ne cunoastem de mult timp deoarece amandoi suntem sportivi, dar nu prea vorbeam. Acum insa totul s-a schimbat. Problema cea mai mare este ca el are prietena de aproximativ un an, dar nu simte nimic pentru ea. Are o retinere in a se desparti, deoarece nu stie cum va reactiona ea. Eu nu am vrut niciodata sa despart un cuplu sau sa pun presiune asupra lui. El este cel care a inceput totul si care mi-a dovedit ca intre noi poate fi mai mult decat o simpla prietenie.
Intrebarea mea este: credeti ca merita sa il mai astept? Deja simt ca am cam obosit... si-a dat seama ca am sentimente pentru el, stiu ca si el are pentru mine, dar nu stiu cat ar trebui sa il mai astept sa puna punct relatiei lor. Mi-a spus ca asta urmeaza sa faca, insa nu stiu cand. Va rog sa-mi dati o parere sincera, fara jigniri. Dau fundita!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

De o luna,deci,te "poarta" cu vorba...
Cred ca se simte foarte bine sa se joace cu doua,ai intrat in situatia amantei care se complace in relatia ei cu un barbat insurat,asteptand ca el sa divorteze si consolandu-i "nefericirea".
Bine,am exagerat,dar cam intr-acolo bate vantul.
Spune-i frumos ca da,il placi,e frumoasa prietenia asta afectuoasa dintre voi,dar nici nu vrei sa-l presezi,nici sa-l desparti,e liber sa faca orice doreste,tu tensiunea asta o suporti greu si e preferabil sa ramaneti doi buni amici!
Si gata.
Din reactia lui vei intelege mult mai clar ce se petrece,de fapt!
Pentru ca daca se bucura, inseamna ca nu avea deloc de gand sa se desparta si daca se supara, se va desparti in trei minute ca sa nu te piarda pe tine!
Sper sa nu te fi jignit, am scris totul dintr-o rasuflare, exact cum mi-a venit!
happy

| katty1 explică (pentru greece12):

Iti multumesc din suflet pentru sfat! Nu m-am gandit la modul asta de abordare pana acum, dar cu siguranta asa voi face.

| greece12 a răspuns (pentru katty1):

happy
Succes!

5 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

Categoric tu nu ai nico Vina ca el nu mai vrea sa continuie cu Iubita actuala.De fapt ar trebui sa ii spui direct ori cu tine ori cu ea. Situatii de genu nu prea mi se par oki si Trebuie sa ia o decizie daca are Sentimente pentru tine.

| PsychologistT a răspuns:

Nu inteleg ce e asa greu sa puna capat, daca nu-si mai doreste. Nu trebuie sa stam alaturi de niste persoane doar din anumite obligatii, si in rest sa nu avem nicio legatura.
Eu nu stiu de cat timp tot iti spune ca o va face, dar daca nu a facut-o pana acum, mi-e cam greu sa cred ca o va face de acum incolo.
Discuta cu el si preseaza-l sa ia o decizie, pana la urma te saturi si tu sa tot amane.

| MoxiMonny a răspuns:

Eu aș zice să-ți iei si tu un baiat care nu ti la el și când se hotărăște să o lase il lași si tu. Spune-i ce ai de gand. Ii cam place să te faă să aștepti...