Parerea mea este că toate preparetele astea sunt niște păcăleli. Firmele de medicamente se străduiesc să facă medicamente cât mai puțin toxice, cu doze de hormoni cât mai mici. Așa se poate apuca oricine să scoată suplimente pentru femei care iau anticoncepționale, pentru că îți dai seama că toate femeile se tem de efectele adverse. Sunt medic, din cunoștințele mele îți spun că nu te îngrași de la anticoncepționale, nici nu își crește păr pe față sau alte prostii. Într-adevăr unele fete iau în greutate pentru că după ce încep să ia anticoncepționale le crește pofta de mâncare, mănâncă mai mult și se îngrașă, normal. Trebuie doar să ai grijă cu alimentașia, și asta este valabil și dacă nu iei pastile. Dacă vrei să te îngrași, mănâncă porții mai mari, și de mai multe ori, 3 mese principale și câteva gustări, la ore fixe. Dar nu îți recomand să încerci să te îngrași. Dacă așa îi merge bine corpului tău, lasă-l așa, cu timpul oricum lumea ia în greutate pentru că metabolismul devine mai leneș.
Raspunzatorule, mai cauti mult pe google? Ete parerea mea, daca fumezi, lasate de fumat
Pe mine nu ma int de ingrasat doar sa nu slabesc dar in special ma intereseaza cresterea libidoului.Am auzit de la tv de acest medicament, Mihaela Radulescu ia aceste pastile darorita faptului celui mai grav al libidoului.Nu m am lamurit in totalitate
Roxana1990 întreabă: