| oanasunshine a întrebat:

De cand a inceput scoala, am observat un baiat nou in clasa a 9a. Mi s-a parut dragut, si vazandu-l in fiecare zi, a ajuns sa-mi placa. Am observat ca si el se uita la mine, exact in ochii mei. vreo 3-4 fete din clasa s-au imprietenit cu el si desi am avut si eu ocazia, nu am facut cunostinta cu el. Mai sta cateodata cu noi in pauze, dar nu prea vorbim. El nu pare timid pentru ca sta cu fete si vorbeste cu ele dar desi mai vorbeste uneori cu cateva fete din clasa, cu mine nu s-a bagat in seama. Face exact ca mine, se uita la mine dar nu`mi vorbeste. Mie mi-ar placea sa-l cunosc ca pare foarte de treaba dar avand in vedere ca nu am facut cunostinta cu el de la inceput, nu prea stiu cum sa ma bag in seama cu el acum... ceva sfaturi? Multumesc, funda.

5 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Ori iei atitudine si vb cu el ori ramai o ratata fara prietenlove struck

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Nu-l baga in seama nici azi, nici maine, nici poimaine... Prinde-ti TPU fix cand o sa aiba prietena. poate atunci nu o sa iti mai fie frica straight facestraight face

Dmn... e si el om! nu faci nici un rau daca il intrebi cum in cheama happy

Pur si simplu... FA-O! Vb cu el smug.

Bafta :d.

| Karisma a răspuns:

Intreaba-l mai multe despre el.Nu uita ca cel care este timid cistiga putin sau poate deloc.Fii genul de fata mai indrazneata. Flirteaza cu el mai des.Succes.Funda?

| RaduCata a răspuns:

Bagate in seama cu tu-peu! esti prea timida! intreaba-l cum il cheama, ID-ul de mess si altele. intreaba-l ce crede despre tine. daca zice ca nu te place nu te supara ca poate de cate ori te va vedea te va placea. dar din intrebare sunt putine sanse sa nu te placa.

| St3fania a răspuns:

Nu il lu`a prea direct du-te cu prietenele tale in pauza.si intreaba`l noi de cunoaste`m? Si o sa incepi cati ani ai? in ce clasa esti? si dupa aia cand se suna scoti telefonul`l si ii ceri un id de mess ca mai vb si pote o sa mearga...mi so intamplat si mie :0 lasa cao sa fie bine :0 bafta