Daca l-ai inselat, are dreptate. E clar ca nu mai simte ce a simtit la inceput pentru tine.
Ahm,probabil raspunsul meu nu o sa te ajute prea mult dar incerc sa fie cat de clar posibil.
Relatia ta cu el a ajuns intr-un moment aiurea si ma gandesc ca aveti o perioada destul de buna in spate si nu e doar o povestioara de 2 3 saptamani, lasand " ce cred " iti spun parerea mea. eu zic ca ati ajuns intr-o perioada in care nu se mai pot face multe pentru a " Salva " relatia si ma gandesc ca nu sunteti atat de mari incat sa fie un dezastru ca va despartiti gandeste-te ca nu sunteti legati de nimic casatorie bla bla, asa ca ia-ti inima in dinti las-o balta si vezi-ti de viata ta pentru ca o sa mai fie Baieti si nu merita sa iti folosesti cutiuta cu lacrimi nervi ganduri altele si altele pentru unu singur
Sunt curioasa de ce v-ati certat. (Lai inselat?). Sigur l-ai ranit foarte tare cu orice ai fi facut si el acum incearca sa se razbune. E greu dar trebuie sa vorbesti cu el si sa-i spui ca regreti foarte mult ceea ce ai facut, dar ca acum te raneste si ar trebui sa inceteze. Daca e insensibil la asta nu ar trebui sa cntinui relatia. Cat despre plans si ras cred ca suferi din dargoste ai putea sa vobesti cu cineva sa treci mai usor peste, daca nu ai cu cine incearca un psiholog(sa stii ca ajuta mult sa ai cu cine vorbi). Sper ca te-am ajutat:X Succes!
Este un baiat complicat din cate am citit mai sus ...nici nu stiu ce sfat sa-ti dau...ti-as spune sa-i acorzi mai multa libertate adica sa nu il mai intreb pe unde umbla sau stiu eu ce il mai intreb de se supracu toate ca nu mi se pare ca-l ti sub papuc.Dar dupa aia sa nu-l pierzi.Habar n-am