Cred ca tu esti un baiat mai indraznet, iar ea e un pic mai rusinoasa. Cred ca ai luat prea din scurt si ai derutato. Dar iti garantez ca usor, usor se v-a indragosti de tine.Iar daca iti pasa atat de ea lupta pentru ea. Ohhh... stii dragostea este cel mai frumos lucru din lumea asta
De fapt da ea e mai timida dar si eu sunt la fel
Un baiat timid este de 1000 de ori mai bun decat un pervers ca alti baieti. Parerea mea!
Bună.
Te-ai grăbit și ai derutat-o.
Mai dă-i timp, comunică în continuare cu ea.
Pa, pa.
Din experienta mea personala, cand intrebi o fata daca te place si raspunde orice in afara de "da", atunci nu e de bine.
Normal ca esti timid din moment ce ai facut chestia asta si i-ai zis..nu asa se face.
Nu asculta sfaturile de la pizd*le astea care o sa se dea experte in relatii.
ideea e ca nu te place pentru ca n-ai imaginatie deloc si ii zici pe mess ca iti place de ea..probabil ti-ar fi iesit daca si ei i-ar fi placut tare de tine.
tema: ignor-o, fa glume pe seama ei(nu exagera), mai ceart-o, enerveaz-o, apoi abordeaz-o cu tupeu.
Mhh
1 Poate te place dar ii este rusine sa spuna
2 Poate nu te place si nu vrea sa te raneasca
3 Eu uneori cand ma intreaba cineva daca o plac zic nu fara sa vreau....cu toate ca imi place... deci e posibil sa te placa dar rusinea asta e mare.
Fata aia e rusinoasa..incearca sa nu o intrebi daca te place. daca chiar tii la ea..intreab-o daca vrea sa fie cu tine
Salut! De obicei cand tineva iti raspunde in felul acesta inseamna ca nu vrea sa iti raspunda ca sa nu te raneasca. Exista si fete carora le e rusine sa recunoasca dar de cele mai multe ori nu vror sa jigneasca.
Mutubal întreabă: