Nu este insarcinata, cu siguranta.
Este cazul sa mearga la ginecolog pentru aceste menstruatii anormale, fara legatura cu pettingul sau actul sexual. La varsta ei, nu se accepta menstre neregulate, spotting si alte probleme, trebuie investigate imediat cum apar, e o problema de sanatate.
Menstruatii atipice si anormale se produc in toate cazurile in care una sau mai multe dintre organele aparatului reproducator feminin sau dintre glandele endocrine nu functioneaza in regim normal fiindca sufera de o posibila afectiune. In astfel de cazuri ciclul menstrual devine mai mult sau mai putin dereglat si drept urmare si procesul menstrual sufera modificari care uneori pot fi extreme si sangerarile devin atipice si complet anormale. Devine necesara atat consultatia endocrinologica ca si cea ginecologica fiindca doar procedand asa se poate rezolva situatia incerta din acest moment. Atat posibilitatea cat si probabilitatea de a putea exista o sarcina ipotetica se poate elimina definitiv avand in vedere rezultatele care au reiesit la ultimele 2 teste de sarcina care au fost efectuate in perioada adecvata. In concluzie se poate afirma ca in acest caz consultatia ginecologica este mai mult decat necesara. Multa sanatate!
Mare e grădina...
NU, nu e gravidă.
Și dacă tot nu crezi, du-o la ginecolog, poate acolo vă lămuriți.
Va rog din suflet sa tratati problema noastra cu seriozitate... chiar nu este o caterinca sau ceva de genul. Insa ar fi cel mai mare ghinion ca fara sex sau ejaculare pe/inauntru respectiv 3 teste esuate ea sa fie de fapt gravida! O sa mai facem un test maine din prima urina, adica data 15.12, la aprox 45 de zile dupa aceasta intamplare!
Singura explicatie ar putea fi ca testele de sarcina sunt de fapt vrajeala iar 98% este sansa de esec cu doar 2% sansa de reusita. Nu au fost teste de 2 lei. au costat 15 lei fiecare si de tip caseta/jet care am citit ca sunt cele mai bune. Hormonul hcg ar trebui sa fie in cantitate industriala pana acum daca era insarcinata dar noi suntem ingrijorati sa stim ce sa facem!
Mai frate tu trebuie sa intelegi ceva.Atata timp cat un barbat nu ejaculeaza IN vaginul unei femei nu poate fi insarcinata
Inteleg... problema e ca m-am speriat ca nu cumva vreun spermatozoid mai "viteaz" sa fii ramas acolo pe degetele mele dupa ce m-am sters si am ejaculat, astfel incat dupa cateva minute, cand am continuat sa o stimulez, sa fi ajuns in zona vaginului si sa fi ramas insarcinata... La cat de stresat sunt orice scenariu imi pare posibil! mai ales cu ciclul ala maroniu si putin din noiembrie
Pai ai zis ca nu i-ai bagat degetul IN vagin, deci si DACA sa zicem ca ar fi ramas el nu a intrat in vagin