Incearca, pana sa ma injuri, sa intelegi ceea ce doresc sa-ti spun. Nu stiu ce inseamna pentru tine "tot", dar daca tu, la 17 ani, i-ai oferit lui totul, ce motiv ar mai avea el sa ramna cu tine? Intotdeauna, o fata trebuie sa stie sa-si mai pastreze din ceea ce are de oferit.
Sa stii ca nu te-am injurat in niciun fel, sincer! Chiar m-a pus pe ganduri tot ce ai zis pentru ca ai dreptate si intr-un fel, imi dau seama ca eu am gresit in tot ce am facut si de aceea sunt acum in aceasta situatie...Ms mult pentru raspuns
Sărut mînuțele esti dulce minunată sensibilă si păcat că acela si a bătut joc de tine.
Cristi, sper(m)am cu totii ca vara asta sa iti faci si tu o iubita!
Succes!
Pai,eu una te inteleg ca il iubesti,si din cate ne-ai povestit nu cred ca el te merita,si prin tot,sper ca nu te-ai referit chiar la tot(aici intrand si regenerarea),oricum cine stie ce s-a intamplat si cu chestia cu telefonul,dar ai grija sa nu mai faci asta,nu de alta dar cine stie cine se poate afla in spatele firului. Oricum sfatul meu este sa il lasi, este o vorba: Daca iubesti pe cineva lasa-l liber, daca te iubeste se va intoarce, daca nu, balta are destul peste
Succes!
Ms mult pentru raspuns, chiar o sa tin cont de sfaturi
Salut! Fato, parca ai fi trait viata mea.Pana la x a spus lui y etc.Eu am stat cu el 5 ani.Ma datea afara pe usa, eu intram pe geam.N-am avut pic de respect pentru mine.Am invatat lectia pe drumul cel greu.Lasa-l sa se duca. Daca te vrea cu adevarat se va intoarce la tine.Da-i un dus rece.Nu-l suna, nu-l cauta.Da-i timp.Iar, daca se intoarce la tine, tine-l din scurt.Trebuie sa faca doar ce vrei tu.El si-a pierdut orice drept.
Cat despre faptul ca nu-l mai lasa parintii sa te vada, este doar un pretext.In cazul meu,nu ma lasa parintii sa fiu cu el, desi promisiunile actuale includ tot ce mi-am dorit(inel de logodna, vacanta la mare, la munte; mi-a dat banii pentru vacante sa-i pastrez eu). Nici eu nu stiu ce sa fac cu relatia mea.M-a ranit mult, balta nu mai are peste pentru varsta mea(32 ani),si sunt asa naiva incat sa cred si de data asta tot ce spune. Vreau sa fiu cu el, dar mi-e frica sa nu ma raneasca din nou.
Cat despre cazul tau, lasa-l si vezi-ti de viata ta. Daca e scris sa si fi cu el, vei fi. Daca nu, altul la rand.
Ai grija de tine.In viata ta tu esti cea mai importanta persoana.
"balta nu mai are peste pentru varsta mea(32 ani)"
Treci la scule mai performante ca pestii batrani stau in mâl nu la suprafata.
Daca vrea sa iti dea inel de logodna si parintii nu te mai lasa, stiu ei ceva: omul a ajuns la saturatie de fizicul tau si poate oricand sa repete figura. Imagineaza-ti unde va fi el cand tu in preajma nasterii nu vei putea face sex cateva saptamani bune?! Iti zic eu?
Asta mica de a pus intrebarea initiala, invata sa nu mai fii asa credula si nu mai avea pretentia ca barbatul e caine in lesa. Nu! E lup si vrea sa vaneze mereu chiar daca nu mananca, dar macar sa vaneze!
Oricum boala lunga => moarte sigura! Da-i bice mai departe cu viata ta, du-te singura in club, pune-ti single pe FB, imbraca-te provocator cateva seri, flirteaza cu baietii fie si prin raspunsuri monosilabice, dă-ţi o sansa intru reabilitare.
El daca chiar te va vrea stie ce sa faca stai tu linistita. Deocamdata vrea altceva, fiziologic are dreptate si e perfect motivat la varsta lui!
Bafta!
Ms mult pentru raspuns si sfaturi
În viitor nu ar mai trebui să intri în relaţii cu băieţi care nu-ţi plac. Nici nu ştiu ce ai stat 2 ani, că ţi-ai dat seama că nu merge MULT mai devreme.
Crede-ma ca nici eu nu stiu de ce am stat 2 ani langa el! Mi-am dat seama ca nu e ce vreau si eu nu o sa raman cu el cam dupa primul an de relatie.
Pai adevarul e ca nu te merita si cautati unu-l care cu adevarat te iubeste si tine la tine cu bune cu rele asta e parerea mea sper ca te-am ajutat.