Poate pentru ca nu are curajul sa iti spuna asta. invita-l tu in oras si vorbiti despre asta. daca chiar va iubiti eu zic sa faci tu primul pas succes.
Vrea sa vada cat de mult iti pasa de el, si poate sa faci tu primul pas, ma refer sa ii zici tu sa fiti impreuna.
Asa e obiceiul la baieti pentru ca noi asa ne gandim ca fata o sa ii marturiseasca ea prima
Simplu. Vrea sa-ti atraga atentia si sa te faca sa-l placi si mai mult. Cred ca e genul de tip macho. Poate ar fi mai bine sa nu-i arati ca-l placi. Lasa-l pe el sa faca primul pas, altfel va crede ca esti nebuna dupa el. Asta e parerea mea.
La o anumita varsta cand baietii plac o fata, au un comportament ciudat(ori nesimtiti ori rusinosi). Probabil ca reactioneaza asa ca sa.ti arate ca el nu ''moare'' dupa nici o pustoaica.La un moment dat o sa realizeze ca a facut o mare magarie si o sa fiti fericiti pana la adanci batraneti (nu o sa realizeze prea curand)
Pai asa sunt baietii rusinosi eu stiu asta pentru ca sunt baiat si stiu asta
Poate ca te iubeste prea mult si vrea sa vada daca si tu ai acelasi sentiment. e normal. te iubeste.
Pentru ca e aiurit scutura-l odata si intreaba-l ce vrea pana la urma? Baietii se maturizeaza mai greu deci incearca ceva sa fie bagati in seama.