Nu poate ))) Aia doi sunt cei mai 'smecheri' din clasa sunt sperietorii scolii)) Prietenul meu e decat ala dragut si destept )).
Dacă e "cel deştept" poate să găsească o metodă să îi bată. Eu aş fi dat lejer 10 lei la doi prieteni să mă ajute să le umflu mucii şi să-i fac să înţeleagă situaţia.
până atunci, scuze, dar rămâi jucăria celor doi. Iar prietenul tău va suferi în continuare şi va tace şi va înghite.
Mda..inteleg ce spui. Prietenii lui mi-au spus mereu ca, l-au sfatuit sa faca ceva, dar el e 'invatat' sa rezolve totul prin vorba buna...:-l.
Nu rezolvi nimic, în cazul acesta, cu vorba bună.
Dacă nici aşa, măcar cu ajutorul profesorilor sau a părinţilor.
Da, ai dreptate. Am apelat la ajutorul dirigintei, si cei 2 baieti au avut nota scazuta la purtare, dar nici asa nu s-au potolit .
Bătaia e cel mai bun tratament.
Sunt nişte câcăcioşi mici, nici pubertatea nu le-a venit bine, poţi să găseşti pe cineva pentru două beri să le rupă muienele.
Uite ca aici nu ai dreptate. Eu sufar din cauza unei fete o iubesc asa de mult incat mi.as vinde si sufletul ca ea sa fie fericita! Nu am primit in schimb nici macar 50 grame din iubirea ei, ce pot sa fac? M-am indragostit am pus si sufletul si inima in relatie si primesc o palma de la viata...
Te muti cu,, flacaul tau'' in banca, tot timpul si devii din ce in ce mai,, acra''' cu cei 2. Ce poate sa fie asa de greu?
De ce sunt baietii perversi?vad fete pe TPU la 12-13 ani in "calduri" care s-a masturbat cu banana, una cu stiloul, una ar vrea sa se f**a si mai zici ca doar baietii sunt perversi
Mda..Probabil ca si unele fete sunt asa. Da' totusi si ca fata si ca baiat la 12-13 ani nu prea e normal sa fie asa. Si parerea mea, ca fata, este ca daca fetele de 12-13 ani fac ce spui tu, vom avea o tara plina de curve si pitipoance.