Bună!
Este absolut normal,te asigur. Ai ţinut foarte mult la toţi şi te-ai ataşat de ei,iar,acum, că nu mai sunteţi împreună, este un pic stânjenitor să îi spui doar "bună" celui pe care acum câteva săptămâni îl sărutai. Deci, este absolut normal. Problema aceasta va trece odată cu timpul, mai mult ca sigur. Deocamdată e mai bine aşa pentru amândoi.
Ai dreptate...dar e stanjenitor si sa fim cu zambetul pe buze si brusc sa ne cada fata cand ne vedem...ar putea sa mai tina la mine cu toate ca e implicat intr-o alta relatie si cu restul fostelor a ramas amic, doar fata de mine reactioneaza asa? Eu cam regret ca m-am purtat mai aiurea la despartire si mi-am dorit-o la momentul respectiv si imi cam pare rau
Da,mai poate ţine la tine, nu e nici pe departe exclusă această variantă, dar mai bine lasă lucrurile să decurgă de la sine, deoarece el e într-o relaţie, dacă mai ţine la tine îşi va da singur seama şi te va căuta. Baftă :*!
Salut,pot sa spun ca si mie mi s-a intamplat dar cu o singura persoana nu cu toti.Eu inca mai eram atrasa de ea.
Asta sa fie explicatia? Eu totusi am prieten, el la fel...o mai exista atractie? Fostul ar cam avea motive sa ma si urasca )
Stiu perfect ce zici, asa se intampa cand ai fost atasata de acea persoana, ai tinut la ea, te-ai simtit bine langa el, idem e si la baieti atunci cand iubesc pentru prima data de exemplul si dupa relatie chiar, mai sunt momente cand iti zboara gandul involuntar... deci de multe ori poti sa -ti controlezi instinctele si sa mergi cu fruntea sus, nimic nu ai de pierdut!
Da dar respectivul are alta relatie, eu la fel, nu inteleg de ce ne purtam asa si nu stiu nici el de ce o face din moment ce nici eu nu stiu ce am si nu pot sa explic situatia...parca imi fuge pamantul de sub picioare cand vad fostul...
Ti-a ramas atasarea aceea fata de el, sincer eu am avut prietena de 2 ani si eram in aceeasi situatie ca si tine. Sincer ca sa treci peste ai nevoie de tine insumi, sa gandesti pozitiv, iar atunci cand involuntar il mai intalnesti, sa fii cu capul sus si cu gandul ca tu nu ai pierdut nimic, caci sa fim seriosi, in ziua de azi o fata poate sa isi faca usor iubit, insa de multe ori baietii pierd iubitele din diverse motive. Eu asa ma gandesc ca ti va fi mai bine.In conculzie trebuie sa stai cu picioarele pe pamant chiar daca el ar fugi...totul e de la atasamentul pe care l-ai avut, ceea ce ai simtit pentru el. Capul sus si avanti cu mandrie!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: