| tzus a întrebat:

de ce dupa 7 ani de relatie sau de casnicie se termina totul sau ajung la divort?

Răspuns Câştigător
| diiiiiana4cka a răspuns:

Probabil,dupa ce ati trait mai mult timp impreuna, ati inceput sa va descoperiti unu pe altul mai in deaproape! Si cred ca nu ati fost multumiti de asta.Persoana de linga tine se mai schimba, dar tu ramii tot cu gindul la ceea ca nu s-a schimbat,! ORicum intr-o casnicie, daca traiesti 7 ani cu o persoana,dragostea se transforma un pic in alt sentiment! Deja nu e dragoste,poate deprindere sau nu stiu ce anume,dar stiu ca sentimentele puternice dispar! De ce dispar:pentru ca cind esti cu cineva impreuna si nu traiesti impreuna,dar te vezi prin oras,iesi doar seara,atunci stai putin timp,si nu observi calitatile proaste,persoana se straduie sa isi arate doar tot ce e pozitiv,dar cind traiesti deja impreuna cu ea,incep a aparea certuri, incepi sa vezi cum se comporta in diferite situatii, apar probleme diferite, apar obligatiile! ASta epuizeaza mult si face ca interesu sa dispara, nu e ca la inceput!

13 răspunsuri:
| axel007 a răspuns:

Pentru ca "fericiti pana la adanci batraneti", este o raritate in zilele noastre, oamenii se schimba peste noapte..si sunt indreptatiti sa ia singuri decizii, daca relatia nu mai merge..asta e, nu are rost sa iti irostesti timpul cu cineva pe care nu il mai iubesti ca la inceput si cu care stai din obisnuinta, pentru ca nici o clipa nu se mai intoarce, si in timpul pierdut puteai sa iti gasesti pe cineva mai compatibil, asa ca.e ceva normal sa se desparta oamenii daca nu se mai inteleg sau alte motive, pentru ca o relatie in care nu mai sunt implicate sentimente e o mare pierdere de timp!happy

| neutrino a răspuns:

Statistica spune ca o iubire tine 5 ani, dupa care se asterne obisnuinta, rutina.

| LolaLollita a răspuns:

Am sa-ti zic ceva ce am citit acum cateva luni, cred ca intr-o masura, iti va raspunde la intrebare.
Era vorba de un cuplu in varsta, ce aveau o casnicie de foarte multi ani, sa zicem 40-50. Acestia au fost intrebati cum de au rezistat atata impreuna. Raspunsul lor a fost: "Noi am crescut intr-o perioada in care, daca ceva nu mai functiona, incercam sa reparam".

Răspuns utilizator avertizat
| kx123 a răspuns:

Poate pur si simplu nu se mai pot intelege.Si nu mai are rost sa stea impreuna.

| ooolifeoolol a răspuns:

Pentru ca esti curva!

| DejaVuDoc a răspuns:

Probabil ca v.ati plictisit unul de altul, nu mai e nimic care sa tina focul aprins, insa acest lucru este datorat faptului ca nu va mai iubiti, nu mai aveti dorinta sa creeati ceva nou ca la inceput, insa ai spus ca "de ce dupa 7 ani se incheie?", nu se incheie, este o incercare pentru amandoi, sa vedeti daca ati fost apropiati, discutati, incercati sa va reamintiti fluturi din stomac, face.ti ceva nou, care sa va readuca din nou impreuna, insa, trebuie sa luptati din greu, odata focul stins se reaprinde greu, dar nu va lasati batuti, nu e capat de drum, din contra, este tocmai inceputul.

| monycutzza a răspuns:

Cred ca te referi la reletia dintre A. Marin si S. Banica, nu? Asta depinde de parteneri, poate ca acum si-au dat seama cu adevarat ca nu sunt facuti unul pentru altul, sau exista certuri

| annyalexa a răspuns:

Totul are un sfarsit, mai devreme sau mai tarziu.

| LostInTheDarkness a răspuns:

7 e numar satanic deci cu ghinion

| alicris a răspuns:

Stiu ca e aiurea. nu stiu dar muncesti atat de mult la o relatie ca sa se duca naibii tot oh go on

| Ionescu_Catalin_1992 a răspuns:

Probabil ti-ai pierdut barbatie pe drumul asta.Du-te ia-o inapoi si incepi totul de la 0.

| visedulci a răspuns:

Probabil ca nu se mai pastreaza flacara iubirii si incet incet se stinge.si de la orice motiv cat de nesemnificativ ar fi el tot se va isca un scandal, apare si monotonia si plictiseala unul de celalalt