| SpLaSh_5107 a întrebat:

Buna TPU.
De ce dupa ce ma masturbez, dintr-o anumita zi imi iese sperma sau urina... e din cauza ca ma maturizezsi ma schimb? sau ceva?
Dar e cate o picatura?
AJUTOR

Răspuns Câştigător
| BuBuRuZaForEver a răspuns:

Stii cum au ciclu fetele asa au si baieti! Doar ca la baieti e ceva alb dupa cum stiu si ne-au explicat la scoala...dar sa fii mai sigur vorbeste cu tatal tau sa-ti explice, ca cei mai mari stiu mai multe! Si nu e ceva rau sa vorbesti cu tatal tau despre cea ce te nelamureste.

4 răspunsuri:
| Danyhp2 a răspuns:

Da normal ca te schimbi. Si este o chestie normala. depinde cati ani ai?

| gigiro a răspuns:

Esti mult prea mic,pentru astfel de practici. La varsa ta,dupa cum te exprimi si scrii,ar trebui sa faci lucruri "serioase":invatat,joaca,sport, activitai creative, ca sa uiti de sex.Sexul,dureaza putin, in durata de 24 de ore ale unei zile.Mai bine,spune-ne cu ce-ti umpli tu timpul, ce stii sa faci tu cel mai bine. Poate iti place fotbalul, poate cititul?!

| SpLaSh_5107 explică:

Imi place sa ma plimb cu bicicleta cu baietii,fotbal,baschet,table,sah,stau pe comp, ps2, tv,ma plimb cu rolele,joc cs cu prietenii, colegii, ma iau de un coleg de-al meu.
Cam atat...straight face

| strungarel a răspuns:

E clar ca organul tau a devenit prea sensibil si vei deveni unul cu ejaculare precoce. OPRESTE.TE