Dar tu cauti un baiat sau o fata? Ca numele zice a doua varianta, intrebarea se plange de prima...
Nu stiu fetele sa aiba rabdare, de-aia.Si un baiat cu bun simt nu e neaparat unul timid.
Eu sunt un baiat cu adevarat bun si cu bun simt. Problema e ca si tu esti tot un baiat
Eu sunt timid si cu bun simt . Nu toti au luat-o razna, sunt greu de gasit, la fel si fetele cu bun simt sunt greu de gasit.
Pentru ca fetele au inceput sa aiba figuri in cap "stii eu nu ies cu asta ca nu e smecher".si alte din astea.Dar nu te-ai intrebat de ce nu mai sunt fetele cuminti si au inceput sa le creasca pretentiile? pentru ca baietii la inceput au avut foarte mult bun simt si fetelor li s-a urcat la cap.
Pentru ca unor categorii de fete le plac baietii rai, iar femeile nu apreciaza baietii timizi, ci doar musculosii fara creier.
Pentru ca sunt prosti crescuti si traiesc in jurul sau numai fraieri, e greu sa te pastrezi intr-un grup.
Alexandru ai dreptate toti sunt niste disperati de s*x.NO OFFENCE dar stiii ca sunt si baieti de treaba o multime chiar doar trebuie sa stii cum sa dai de ei
Pentru ca sau smecherit dupa cum am lasat noi dupa ei dar sa stii ca nu totii s la fel, te am pupat
Buna, pentru ca si fetele de azi (majoritatea, nu toate) le permit mult prea mult baietilor si odata ce o fata ii permite unele lucruri unui baiat acesta spune prieteniilor care incearca sa faca si ei la fel cu alte fete ( sau chiar alte lucruri mai rele ( si este posibil ca fetele sa le permita)) si asa se raspandeste aceasta nesimtire