| CorinaEm a întrebat:

De ce ne simțim oare atrase de negrii? Ați vrea sau ați avut un one night stand cu ei? :*:*

36 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Generalizezi si,dupa cum vezi,nu e bine,atractia pe care o simti tu nu o simte toata lumea.
Stiu ca te simti intr-un fel usurata de marturisirea ta si ai fi vrut sa gasesti macar o singura persoana cu care sa-ti poti imparti gandurile si parerile,dar ai cam avut ghinion...
Tot ce pot eu sa-ti spun este ca gusturile fiecaruia sunt unice,extrem de personale si in afara oricarei discutii, iubim ce ne place si cum ne place!
Cat timp nu contravine moralei si bunului simt.
Personal, nu simt vreo atractie fata de persoanele in cauza, dar iti spun sincer imi plac o multime de actori si muzicieni de culoare, ii admir si nu vor inceta vreodata sa ma uimeasca!

| lolly a răspuns:

Pentru ca esti neagra(avatar).Nu trebuie sa generalizezi.Eu sunt rasista, so .....huuaa!

| VadTot a răspuns:

Dar Despre negrese nu exista nici un mit?

| darrio2007 a răspuns:

Poate tu.

| eurynomus a răspuns:

Daca ti o tragi cu un negru sau cu o gorila cred ca e aceisi chestie doar k negrul e un pic mai dezvoltat mintal de cat primata in cauza, cred ca doar u ai fentezii d astea la limita zoofiliei laughing

| Woodenpints91 a răspuns:

Se zice că negrii o au mare.

| pink94 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, eu una nu ma simt atrasa de negrii >:p mie scarba de ei, sincer.Nu am avut si nici nu-mi doresc sa am un one night stand cu ei.

| GeosBIOS a răspuns:

Te exprimi de parca toti am fi atrasi de negri.

| Delicacy a răspuns:

De ce vorbeşti în numele tuturor fetelor?

| CorinaEm explică (pentru Delicacy):

Nu vorbesc in numele tuturor fetelor, vorbesc in numele fetelor care se simt atrase de ei...doamne. Cati ani ai?

| Delicacy a răspuns (pentru CorinaEm):

18

| papusica987 a răspuns:

Buna, si mie imi plac negrii si nu pentru faptul ca o au mare, pur si simplu ma atrag, bine nu oricare aia gen 50 cent bine facuti:X:X:X:X:X

| CorinaEm explică (pentru papusica987):

Sau lil wayne =p~ iar cei ciocolatii sunt superbi love strucklove strucklove struck

| papusica987 a răspuns (pentru CorinaEm):

Lil wayne mie nu imi place.
kid cudi =p~ si 50 cent sunt preferatii mei day dreaming

| irrumator30 a răspuns:

Pentru ca ti se pare tabu sau ceva exotic sa ai relatie cu un negru. Si totdeauna vrei sa ai ceea ce nu aiavut niciodata, si la care tanjesti. La a doau intrebare iti raspund din perspectiva un tip straight, care are vrea si el o negresa. Doar un one night stand? De ce nu mai mult, daca se poate?

| Maya2014 a răspuns:

UUU,iti place wild,big and strong.I like it!
Nu baga toate fetele in aceeasi oala,daca tu esti obsedata dupa alea mari, n-avem ce-ti face.
Hehe hehe, fetito, dar tu cati ani ai de nu prea gandesti? AAA? Sunt curioasa!
Inteligenta lu' mama, cum pune ea intrebari tampite pentru a-si arata disponibilitatea.Mancate-ar mama.
Muah :*

| Delicacy a răspuns (pentru Maya2014):

Cum ziceam, tu răspunzi numai la întrebările legate de sex. Unde e dragoste şi sex, e şi Angel08. laughing

| Maya2014 a răspuns (pentru Delicacy):

Domnisoara Delicacy,cu accent pe,,i",cu ce te deranjeaza ca raspund eu la aceasta categorie?
In caz ca nu ai observat,aceasta categorie are cele mai tampite si amuzante intrebari, deci, imi permit sa raspund pe masura gandirii oamenilor.
Am dreptul sa raspund la ce categorie vreau, asa cum si tu ai dreptul sa nu raspunzi decat la religie, maicuta draga laughing

| Delicacy a răspuns (pentru Maya2014):

Mă sperie măicuţele, sunt sinistre.
Am zis eu undeva că nu ai voie să răspunzi la această categorie, dragă Angel08?
Doar ţi-am făcut o observaţie delicată...

| Maya2014 a răspuns (pentru Delicacy):

Bine draga Delicatete laughing mersi pentru delicata ta observatie.:*

| Domnisoaraindragostita a răspuns:

Nu ai pus corect intrebarea! Eu una nu ma simt atrasa de ei.Plus ca imi vine sa vomit cind merg pe linga ei

| CorinaEm explică (pentru Domnisoaraindragostita):

Dar cum ai vrea sa pun întrebarea?

| Domnisoaraindragostita a răspuns (pentru CorinaEm):

De ce ma simt atrasa de negri! si nu de ce ne simtim atrase de negri!

| cristi62 a răspuns:

Negrul are uncicornul mare(mda..asa se zice) in rest toate bunehappy

| acvilasurprinzatoare112 a răspuns:

Eu urasc negriii.

| FaraNume1249 a răspuns:

Mie imi plac tipii albi, albi ca varul fara nici un misto.Gusturile nu se discuta.happy

| GenesisXD a răspuns:

Hei, stii, parca mereu noi, fetele ne simtim atrase de baietii rai si ei din filme, viata de cartier etc., par genu' de baieti rai, poate de-aici, ori ca nu sunt prea desi vazuti, ori poate e de caracterul fiecaruia si revenind la intrebarea ta, nu am avut one night stand cu ei, dar am prieteni negri.happy

| Dy20 a răspuns:

Si eu ma intrebam uneori asta laughing))...nu stiu..probabil pentru ca exista mitul cum ca majoritatea din ei ar fi foarte "dotati". Pana acum nu am experimentat deci nu stiu ce sa iti spun, dar am o prietena care a avut un iubit negru de care s a despartit si acum imi spune ca nu se mai poate simti satisfacuta de nici un baiat deoarece s-a obisnuit cu dimensiuni ..mari. haha laughing)

| CorinaEm explică (pentru Dy20):

Se zice : once you go black, never come back. Dar nu credeam ca este adevarat laughing

| Diabolique a răspuns (pentru Dy20):

Once you ever go black, you ain't never going back. rolling on the floor

| Dy20 a răspuns (pentru Diabolique):

Hell yeah!

| Dy20 a răspuns (pentru CorinaEm):

Se pare ca e laughing))))

| DoctorAnonimus a răspuns:

Scula. Asta spune tot.