| Zdrpr a întrebat:

Buna TPU, de ce nu mai gasesti baieti buni cu care sa iti poti face o relatie si sa construiesti ceva de viitor?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce așteptări ai.
Și eu am fost în situația ta si te compatimesc puțin, dar nu trebuie sa renunti. Mi-am cautat soție mulți ani. La 25 ani am găsit iubirea vieții; la 27 urma sa ne căsătorim; ea a făcut un accident de mașină și a murit cu puțin timp înainte de nunta; până la 30 ani îmi trecuse de însurătoare. După am reînceput sa caut, dar era deja mai greu. Și eu eram mai matur și voiam altceva și femeile voiau altceva. Cele cu care ma întâlneam și ma doreau, mă doreau doar pentru sex; cum auzeau ca eu doresc ceva relație, cum fugeau. Asta și din cauza ca femeile întâlnite de mine erau tot prin domeniul unde activam și erau femei cu cariera fără gânduri de ceva serios. Am schimbat tactica. Pana atunci in mintea mea, femeia trebuia sa fie ca si mine, cariera, casa, independenta, etc., dar un coleg mai in varsta mi-a atras atenția ca nu gandesc deloc bine. Mi-am lărgit orizonturile și am găsit a doua mare iubire din viata mea. Ne completam în tot și în toate. A urmat căsătoria.

Înțeleg perfect cum te simți. Din ce am experimentat eu in viața, 90 % din relatii s-au dovedit a fi bazate pe sex, deși eu întotdeauna mi-am dorit mai mult.

Concluzia: din când în când e bine sa mai asculți și de un sfat bun de la un bătrân.

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu stii tu unde sa-i cauti.

| darrio2007 a răspuns:

Am o șatră de câini prin zonă. Te bagi?
In afara de mânuță nu cred ca stii altceva.

| Zdrpr explică (pentru darrio2007):

Cred ca este valabil strict pentru tine acest tip de comentariu

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Pentru ca omul NU este proiectat sa fie monogam

| dullcat a răspuns:

Buna.Eu cred ca pur si simplu ai avut ghinion, deci incearca sa ramai pozitiva.Din experienta iti spun ca peste persoana potrivita dai cand te astepti mai putin. Cauta in cercurile sociale in care te invarti, e mai usor decat sa abordezi necunoscuti.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Sincer am văzut și varianta fix inversa " de ce nu exista fete bune...", totul pleacă de la noi, consider ca atragem în viata noastră și suntem atrași fix de persoanele nepotrivite tocmai pentru ca nu suntem complet vindecați.
Și un exemplu : - persoanele care au trăit într un mediu unde părinții nu își arătau afecțiunea, trăiau doar de dragul de a conviețui împreună.
Unde tatăl era absent sau chiar de era prezent nu se implica, era violent, alcoolic etc ( în general o fata => se uita la tata pentru a vedea un exemplu cum trebuie sa arate și viitorul partener, iar un băiat la mama acestuia ( care și ea poate sa îl părăsească spre exemplu, sa nu ii arate afecțiunea și atunci acolo mereu o sa scârțâie ceva când acesta o sa încerce sa își formeze o relație).

Deci înainte să te uiți la x ai y care au o relație și vai ce frumos, trebuie sa va reamintiți ca relațiile nu sunt toate roz și necesita și munca din partea ambelor persoane ( să știi să lași de la tine, sa știi sa asculți și să comunici, etc).
Și în niciun caz sa va grăbiți sau sa deveniți căutători disperați de relații, ca ce este al tău este pus de o parte și o sa vina când nu o să te aștepți dacă este sa fie, nu decizi tu.
Nu exista oameni rai, ci oameni care au alte interese, discuta înainte și fi directa cu treaba asta, bine nu o sa fie nimeni prost sa spună
" Vreau doar sa ma culc cu tine și după dispari ", dar totuși, vezi cum se comporta, ca o persoana care vrea strict doar sex, doar în punctul ala ajunge și vrea sa ajungă.

| Mitzupitzu a răspuns:

Dar tu cum esti? Esti vreun model de caracter?

| Mitzupitzu a răspuns:

''de ce nu mai gasesti baieti buni cu care sa iti poti face o relatie si sa construiesti ceva de viitor''
Asta poate intreba si un baiat. Nu ai oglinda acasa? Fetele cu belciuge in nas, tatuate, imbracate in pardesie elegante dar cu adidasi nabarogi in piciare pot avea pretentie la relatii serioase?

| Zdrpr explică (pentru Mitzupitzu):

De unde stii daca am tatuaje sau cercei in nas?! Si daca as avea, de ce persoanele acestea nu au dreptul la o relatie serioasa din punctul tau de vedere? Mi se pare aberant

| steamrogue77 a răspuns:

Sa stii ca acelasi lucru sa intreaba si baietii laughing

| ContAnoNiMMM a răspuns:

Aici sunt, ia-ma acasa happy

| RIGeorge a răspuns:

Probabil nu toata lumea au norocul asta de a gasi pe cineva de treaba, adevarat, in ziua de azi baieti buni nu prea mai sunt, dar nu neaparat doar baieti, in general, oameni cuminti in ziua de azi mai rar gasesti si daca gasesti sunt ocupati happy

| nicusorx a răspuns:

Ma enerveaza acest gen de intrebari venind in special din partea femeilor! Gen de ce nu se gasesc barbati ca sa nu stiu ce! Eu sunt un barbat singur, prezentabil, stabil financiar, cu 0 vicii, imi doresc sa-mi fac familie cu persoana potrivita pentru mine si sunt in pragul depresiei pentru ca nu reusesc sa captez atentia femeilor! Sunteti atrase de acei 30% de barbati "bombastici" as zice care stiu abureala acea ieftina, va folosesc pentru sex dupa care fug dupa urmatoarea! Intre timp eu caut psiholog pentru ca si acum am aproape lactimi in ochi, pentru ca nu am chef de nimic si ma simt cu o rana in suflet pentru ca sunt singur. unde sunt barbatii care vor si altceva in afara de distractii ieftine ..sunt aici! Insa voi refuzati sa ii vedeti!

| anonim_4396 a răspuns (pentru nicusorx):

Corect. Bine punctat.