Nu ai ghinion, dar asa e viata Uneori suntem singuri. Priveste singuratatea ca pe un privilegiu, pentru ca nu te deranjeaza nimeni si poti face tot ce ti-ai propus. Nu te schimba pentru nimeni, esti OK asa cum esti. Nu e nimeni perfect, accepta-ti defectele in loc sa incerci sa te schimbi.
Ce crezi ca rezolvi calugarindu-te?
Lumea e rea, de ce tii cont de ce crede lumea? Nu lua in seama lumea.
Daca nu te apreciaza cineva nu inseamna ca trebuie sa te schimbi tu. Schimba prietenii. Nu toti te vor place, e normal. Nici pe mine nu ma plac toti nici eu nu-i plac pe toti.
Eu zic sa te înveți cu asta, sunt în aceeași situație și mi-am dat seama ca nu merita pur și simplu efortul de a te schimba și după să fi uitat. Peace.
Ghinionul ti l faci singur totul depinde de atitudine! Dimineata cand te trezesti si te uiti in oglinda spune ca esti un barbat "ALPHA"Asa fac si eu, nici eu n am succes cu baietii
Daca tu crezi ca ai ghinion mai gandeste-te putin,sunt oameni care nu au ce manca,sunt oameni care nu vad,sunt oameni care nu mai au picioare,gandeste doar cati oameni ar vrea sa aiba viata ta, nu iti mai face problema din nimic important e sa te simti tu bine in pielea ta si nu sa te interseze de ce spune altul, prieteni vin si pleaca, ai putina incredere in tine si nu te mai considera ghinionist, poti merge ai ce manca, bucurate de viata ta si nu mai face o tragedie din asta.