| Deliaa94 a întrebat:

Buna TPU! De ce un bărbat evita când îl întreb ce este intre noi? De ce nu îmi zice daca nu vrea o relație sau pur și simplu să zică că suntem doar prieteni. Nu înțeleg de ce? Adică eu văd că are sentimente pentru mine dar evita sa îmi spună, nu vrea sa îmi zică ce este intre noi dar nici nu mă lăsa în pace. Voi ce părere aveți? Mulțumesc.

Răspuns Apreciat de Editori
| PaulCos a răspuns:

Nu de o parere ai nevoie tu. Ci de a intelege faptul ca barbatii mai tineri sau baietei nu sunt prea deschisi in a-si exprima sentimentele fata de o femeie considerand cel mai adesea asta ca fiind lipsa de masculinitate. O fac insa mai bine decat prin vorbe prin fapte. Deci, daca iti arata ca te iubeste mai mult decat iti spune, nu te ingrijora, e doar o etapa! Va veni si vremea cand va intelege ce nevoie ai tu sa auzi acele vorbe. Ai rabdare si nu te grabi sa il invinovatesti de ceva cum ar fi stangacia in comunicare.

| Deliaa94 explică:

Da...când suntem împreună sau când ieșim cu prieteni comuni este foarte afectos și eu la fel lui...dar as vrea o explicație din partea lui macar sa știu ce am de făcut sau sa las lucrurile sa vina de la sine mă gândesc.

7 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Se intampla asta frecvent la bărbați (si la oameni in general).

În primul rând nu iti spune ca are sentimente pentru tine pentru ca nu vrea sa o iei prea in serios.Adica nu e pregătit neapărat pentru o relație, relatie.Probabil vrea mai mult o prietenie cu beneficii sau încă nu e sigur de sentimentele lui 100% si ii e frica de responsabilitate.
Dar nici nu iti spune ca nu te palace sau ca nu vrea mai mult cu tine pentru ca se teme ca vei renunta si nu vei mai vorbi cu el, sau ca te vei raci fata de el.

| Deliaa94 explică (pentru Freya1):

Pai asta am incercat ieri sa vorbesc cu el și văzând că nu vrea sa îmi răspundă deși vedea mesajele imediat i-am spus oarecum sa ii de-a Dumnezeu exact ceea ce îmi face el mie sa ii de-a înapoi.și m-a blocat. Oare am fost prea dura? Trebuia sa las situația așa?

| Emma30555 a răspuns:

Fiindcă nu știe poate nici el ce va fi, vrea sa vedeți pe parcurs, sa decidă în funcție de cum va înțelegeți, sau nu vrea o relație din anumite motive deși e atras de tine dar nu are curaj sa spună asta ca să nu te îndepărteze

| Cheo0S a răspuns:

Pentru ca vrea doar sex de la tine ce e asa greu de inteles.
Cum ai ajuns la concluzia ca are sentimente pentru tine?

| Deliaa94 explică (pentru Cheo0S):

Pentru că îl văd prin comportamentul lui când suntem împreună. Dar de ce nu îmi zice daca vrea doar asta?

| Cheo0S a răspuns (pentru Deliaa94):

Poate nu are destula incredere in tine.
Poate a fost ranit in trecut cand i-a dezvaluit la o fata ca are sentimente.

Depinde de tip, nu avem noi de unde sa stim CE e in mintea lui.

| Deliaa94 explică (pentru Cheo0S):

Pai pot sa spun că eu oarecum l-am rănit pe el ieșind cu altul când eram cu el în cunoaștere. Oare sa fie motivul ăsta că acum se răzbună?

| Cheo0S a răspuns (pentru Deliaa94):

Incearca sa se razbune?
Poti sa-i faci un cadou si sa vorbiti despre asta, fi vulnerabila cu el. orice relatie poate fi "reparata", daca e genul care se razbuna. Mai bine te reorientezi.

Răspuns utilizator avertizat
| Saiko10 a răspuns:

Ori este indecis, ori ii este jena sa iti spuna ca te place, sau invers, jena sa iti spuna ca nu te place. sau poate el vrea doar un partener de sex si crede ca daca iti spune asta te superi.

| MirceaStoica a răspuns:

Eu zic ca ai ramas insarcinata, poate s-a masturbat cu o zi inainte si a ramas sosu bucatarului pe degete

| Pascal_Claudiu_1978 a răspuns:

Sincer. Nu te merită.