anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

de ce unii oameni se cred (gay/lesbi) nu ar trebui sa mai creasca si apoi sa-si vada orientatia? adica serios, degeaba spune unu ca-i gay daca nu e, trebuie sa mai creasca.
E adevarat ca (gay/lesbi) fac s.x? daca da, de ce? cu ce-i ajuta asta? n-am nimic cu ei dar, de ce (gay/lesbi) de ce nu Straight?

Ca sa nu mai fie (gay/lesbi) trebuie sa petreaca mai mult cu persoana aia chiar daca nu-i place de el/ea. Si asa o sa devina Straight.

Desi, n-am nimic cu ei. Dar asta este foarte ciudat...

17 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Gay sau lesbiana te nasti. Orientarea sexuala este de natura genetica, este inscris in codul genetic al fiecarei persoane.Nu este o optiune decat in foarte rare situatii.

| TheCuriousBoy a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Cum vine asta? un gay sa-i placa de un baiat Straight, si baiatu' ala Straight sa devina gay. Cum vine asta?

Draga baiete, se pare ca tu nu ai nici cele mai elementare cunostinte despre problema adusa in discutie. Ar fi cazul sa citesti/studiezi materiale stiintifice pentru a intelege natura fiintei umane si implicit a orientarii sexuale dobandite, inainte de a emite pareri totaleronate/gresite. Fiecare dintre noi ne nastem cu o anumita structura genetica fara a ne putea opune oricat ne-am dori sau stradui sa o schimbam.Esti ori prea mic, ori prea neinformat, ori ambele la un loc, sau si mai grav prea indoctrinat religios si atunci totul devine clar.

| TheCuriousBoy a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Eronat? poate n-ai inteles intrebarea mea. Nu se nasc ei asa. Au probleme mentale.

Nu e normal.

Unii se duc la psiholog. (Gay/lesbienele) sunt ca niste animale.
Trebuie sa ii tii in cusca daca nu... sare pe tine.

Eu am o curiozitate, sau mai bine zis o nedumerire. Cati anisori ai tu mai baiete si cum de te-ai ratacit pe acest site? S-a inchis groapa cu nisip sau deocamdata este inca acoperit de zapada si nu te poti juca acolo cu cuculetul tau?

| anonim_4396 explică (pentru corbulalbrosu):

Hai pa.

Ma faci sa inteleg ca esti mai prost decat mi-ai parut a fi dupa/la prima impresie.Citeste si poate vei intelege:""A fi heterorexual, homosexual sau bisexual nu este o alegere pe care fiecare dintre noi o poate face sau schimba. Nu ne alegem singuri orientarea sexuala, la fel cum nu ne alegem culoarea ochilor sau a parului. La ora actuala se estimeaza ca aproximativ 10% din populatie este homosexuala, fara ca acest lucru sa fie specific unei anumite categorii sociale, unei anumite nationalitati sau unui anumit grup social. Nimeni nu poate sa inteleaga cu exactitate ce anume determina orientarea sexuala a unei persoane, insa se pare ca ea poate fi explicata pe baza unei varietati de factori biologici si genetici. Expertii Academiei Americane de Pediatrie, precum si cei ai Asociatiei Psihologice Americane considera ca orientarea sexuala face parte din natura fiecarei persoane si ca a fi altfel decat heterosexual nu este o anormalitate"". http://www.desprecopii.com/......-copil.htm

Citez ''Hai, nu, zau? Daca homosexualitatea e ceva normal, atunci daltonismul e ceva chiar MAI normal. Hm... Corect? Ma, rog, de ce anume tine homosexualitatea? De genetica? De un dezechilibru hormonal? De cresterea intr-un mediu promiscuu? Daca "savantii " sunt asa siguri ca nu ne alegem (dez)orientarea sexuala de ce nu spun EXACT in ce consta aceasta, cum spun englezii, DISORDER, tulburare de identitate sexuala? Si daca nu e o optiune, inseamna ca nici pedofilia nu e o optiune, e ceva "innascut ". Lasati-o balta cu propaganda asta paguboasa. Nu numiti anormalul, normal si boala (psihica, genetica, hormonala), sanatate.''

Mai copile, tu ai auzit de genetica? Ca toate calitatile tale sunt transmise genetic dela parintii tai? prin cromozomii purtatori ai genelor umane. Ai auzit de ADN si transmiterea informatiei genetice? Da toate anomaliile sau asa consideratele anomalii cum ar fi daltonismul dar si tembelismul, cretinismul, sau inteligenta precum si CULOAREA PIELII sunt transmise genetic. Foarte multe anomalii sun cauzate de accidentele de aranjare a genelor in lantul de ADN deci nu este raspunzator "posesorul" unei anomalii de accidentul genetic.Din pacate cromozomii nu pot fi rearanjati dupa nastere deci nu este vina homosexualului ca genele din ADN ul sau au fost astfel aranjati sau in cazul casatoriei unui alb cu un negru nu este vina copilului cava mosteni genele unuia dintre parinti si va fi, alb sau negru sau va fi mulatru. Consider ca esti mult prea mic si fara studiile necesare ca sa intelegi genetica.

Mai, genetic? ce genetic? parinti au parul negru iar eu portocaliu. Parintii mei sunt bronzati, eu nu, sunt alb ca laptele, parintii mei au pistrui? nu! dar eu am. Ma comport ca parintii mei? NU.

Deci, si stiu ce e mai bine pentru mine decat parintii mei.

E o mare diferenta.

Parintii mei au parul negru. Sunt bronzati, n-au pistrui,

Ce genetica sa aud eu laughing

De obicei nu scriu asa. In realitate stiu mai multe, dar pe internet degeaba ma obosesc sa scriu.

Bronzarea este o optiune, deci nu este genetic, asta demonstreaza ca esti 100% pe dinafara de subiect. Este pacat sa-mi bat joc de timpul acordat unuia care nu poate intelege fiindca nu a studiat sau nu vrea sa inteleaga fiindca este un p**** incult si cu mintea limitata. Punct.

Du-te inapoi pe hi5, ba nene, imi fac temele, sunt primul' din clasa, hai pa, deja imi pierd timpu cu un tam**t.
incult? uita-te la tine ura**le.

Deja mi-am pierdut timpul cu tine.

Cine are un creier mic, o gura mare si o parere de care nu tine cont nimeni? TU!

Mai imbecil cretin si retardat, tu sa-i faci tampiti pe parintii tai pe mata si pe tatal tau care nu te-au educat.Te lauzi ca esti primul din clasa de copii cu retard mintal? Nu dai dovada nici de minima cultura a unui prescolar. Vai si amar de educatia primita.

Stii ce? nu ma scad la nivelul tau de idi*t.

| Constantin_Roibu_1994_T7BK a răspuns:

Salut! Tin sa contrazic fara doar si poate teoria careia uni oamenii se nasc Ga Lesby Bisexuali. O mare parte de vina a uneia dintre orientari se datoreaza trecuitului adica copilariei majoritatea celor gay, lesby, bisex in copilarie când pshicul lor era in formare au fost supusi unor agresiuni fizice ori sexuale si au ramas traumatizati si acum se merge pe acel principiul ca este ceva normal.
Catre alti uitilizatori va rog sa rescpectati Drepturile Fundamentale ale Omului si Drepturile Garantate de Constitutia Romaniei.
Fiecare are dreptul la Libera Alegere a orientari sexuale alti alege ce sa fie altii nu au ales ei si asa sa-u transformat atii au devenit asa pentru ca au vrut sa experiminteze cum este si etc.
Sub nicio forma sau alta nu ne rezervam dreptul de a Judecat Alegeriile altor oameni cei gay, lesby bi nu sunt animale ca din cate stiu eu sunt tot oameni.
Un studiu in anul 2013 al LGB (LESBIENE, GAY BISEXUALI) a arata ca 38% din persoanele clasificate in categoria LGB au fost cel putin 24 de ore inchisi in inchisori, au fost in Casele pentru copii si supusi abuzurilor sexuale de catre alti colegi ori personalul institutiei.15% au ales una din categori personal desi inainte au avut o viata cu orientare sexuala normal dar au vrut s aexperimenteze si... 22% Au fost supusi Agresiunilor sexuale in Famile in Copilarie iar 25% considera ca asa s-au nascut.
Raportul a fost facut doar pe persoanele cu orientarea de gay lesbi, ori bisexual declarata.
Cu darg Immy