| Shimozukushiki a întrebat:

De ceva timp au început ca hormonii să își facă apariția în corpul meu într-un mod agasant. Cum aș putea să găsesc o persoană care să mi liniștească având în vedere că nu am o iubită iar la c***e nu doresc să mă duc. Credeți că ceva fată ar fi dispusă să o facă cu mine dacă nu mă cunoaște prea bine?

6 răspunsuri:
| RyanGeorge a răspuns:

Sal, răspunsul la întrebarea ta este Da, dar puțin cam greu de gasit, sunt femei singure care nu vor relații serioase, femei cu afaceri care nu au timp sau chiar și studente care nu vor decât sex și nici o implicare emoțională însă ele sunt mult mai discrete fata de noi și de aceea sunt cam greu de găsit, dacă știi pe cineva din cercul tău și ai vrea vreun plan cu ea sa merita incercat, atât timp cât sunt posibilități dai bătaie.

| Shimozukushiki explică (pentru RyanGeorge):

Tu ai o asemenea prietenă?

| RyanGeorge a răspuns (pentru Shimozukushiki):

Am avut o prietena de genul, tipa acum este plecata in Italia, acum am o relatie stabila momentan sa zic asa.
Dar ce e asa rau sa chemi o fata? O fata buna nu ca cele de pe strada, intr-adevar 100-300$ dar merita. straight face

| Shimozukushiki explică (pentru RyanGeorge):

Poti raspunde in privat?

| corbulalbrosu a răspuns:

Greu de crezut ca vei reusi sa gasesti o fata atat de binevoitoare sau....altruista. Dar nu te da batut fiindca fara "lupta" nu poti spera sa obtii lucrul dorit. big grin

| NameInUse a răspuns:

Incearca sa cauti pe Waplog, gasesti fete doritoare acolo