Buna:*
Din tot ce ai scris tu aici cred ca TU esti de vina
Nu o lua in nume de rau dar el a incercat sa fie cu tine.\ si poate a crezut ca nu are sanse daca tu l`ai respins
Stiu... vruiai sa te i`a mai incet dar poate el nu stia asta
Acum tot ceea ce ai de facut este sa mergi inainte si sa incerci sa il castigi [din nou] oricum daca nu va mai merge incearca sa uiti si NEXT! pana la urma tot el o sa se intoarca odata si odata la tine daca "tine la tine"
Sper ca ti-am fost de ajutor
Te pup PaPa:*
Ii un tip neserios. Ai facut bine ca nu i-ai cedat 'din prima'. Ar fi fost cu tine 1-2 luni si apoi iar ar fi plecat la alta, ca ai fi facut alt lucru care sa nu-i fi convenit.
Ti-e mai bine fara el, vei gasi un baiat mai cumsecade.
Dar daca te asezai pe piciorul lui ce crezi ca se intampla?
Acum nu poti decat sa faci tu primul pas, baiatu' a incercat... ( nu e cel mai bun mod, dar a incercat ) el a simtit ca tu l-ai respins si cam asta a fost. Spune-i ca vrei sa fi cu el si roaga-l sa te lase sa stai pe picior.
Asa iti trebuie cand incerci sa o faci tu pe inabordabila.El a vrut de bine de rau sa fie cu tine iar tu respingandu-l asa de mult si-a dat seama ca nu are nici o sansa si ca nu meriti.E randul tau acum sa treci sa te dai la el si sa incerci sa fii cu el daca iti doresti asta .
Daca chiar te vroia pe tine m-ai insista nu se impaca imediat cu aia. Nu stiu ce sa zic. vorbeste cu el si spune-i ce simti se poaste sa aiba si el aceleasi sentimente
Sa crezi ca o faci pe hard to get si o sa il pierzi. Daca el iti face avansuri tu trebuie sa fii sociabila si sa ai raspunzi corespunzator ca sa inteleaga si el ca si tie iti place de el nu numai lui ai place de tine ca se descurajeaza baiatu.Asta daca vrei cu adevarat sa fii cu el.