| qPunkGirlq a întrebat:

De ceva timp imi place de un baiat din a9a ( eu fiind in a8a ) si as vrea sa pot vorbii cu el dar parca ceva ma retine... Oricum stie ca il plac, dar nu prea da nici un semn ca ii pasa. Cum pot sa vorbesc cu el? Niste sfaturi? puppy dog eyes Funda happy

Răspuns Câştigător
| Belluuu a răspuns:

Poi pur si simplu faci asa ceau ce faci dupa incepeti un subiect de discutie happy si atunci iai putea zice "Verde" in fata ca-l placi si ca ai vrea sa ai o relatie cu el (daca are pretena nu cred ca o sa ai vreo sansa) dar merita incercat daca si el te place va veni de la sine happy si aia cu retinutu oh go on ii find ca tu te gandesti ca nai nici o seansa la el (dupa cum imi dau seama esti si putin timida) dar merita incercatwinking funda? happy

2 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca stie ca el placi si el nu face nimic in privinta asta inseamna ca nu l intereseaza, incearca totusi sa te bagi in seama cu el

| xutza a răspuns:

Vorbeste pur si simplu cu el. nu cred ca l-ar deranja daca l-ai baga in seama. gaseste subiecte despre care i-ar placea sa vorbiti iar cand simti ca esti pregatita, intreaba-l ce parere are despre tine. in functie de raspunsul lui vei sti ce ai de facut. succes :*