De ce nu il intrebi pe el.de ce nu incerci sa porti o discutie sincera cu el. dialogul e cea mai buna solutie
Invita-l sa iesiti odata in oras si vezi ce intentii are. In functie de cum se poarta cu tine si de ce iti zice, iti vei face o parere despre cum sta treaba intre voi.
Poate i`ai dat impresia ca nu esti interesata. poate cauta mai multa bagare in seama de la tine...zi`i si tu ca ti`e dor sa vb cu el ce mai afce unde umbla :)) poate umblati impreuna :P... cica diferenta 3 ani jumate
eu am 17 ani iubitu are 25 :| si suntem impreuna de 2 ani cu rele si cu bune :P
hai. sari pe treaba http://www.youtube.com/watch?v=6ZUCynfo0BI
Uneori cand un baiat este ranit incearca sa si gaseasca o baza, un sprijin care sa l ajute.o prezenta feminina este cea mai buna pentru ca in felul asta ii umple si golul din suflet pe jumatate.depinde cum vrei tu sa apreciei asta. poate nu s-a gandit niciodata serios la faptul ca ati putea fi impreuna si totusi nu ar strica sa l intrebi deschis.sincer...cunosc un astfel de baiat care ma innebuneste...tot ce vorbim pe mess si prin mesaje par a fi dintr o alta dimensiune pentru ca atunci cand ma vede imi zambeste dar nu e aceeasi persoana pe care o stiu din mesaje.continua sa i fii alaturi dar intro anumita masura in care sa nu fii nici tu ranita.succes!
Eu cred ca ori te place ori incearca sa aiba o cea mai buna prietena, dar sincer as merge mai bine pe varianta cu placutul. Dar totusi intraba-l daca te place si ce are de gand, doar ai 21 de ani, eu am 13.SUCCES!