Nu, dar oricum pareti a fi impreuna! Trebuie doar sa ziceti amandoi ca vreti sa fiti impreuna si gata! Dar puteti ramane si asa. Insa nu uita: conteaza si sa iti fie bun prieten, sa te bazezi cu adevarat pe el, nu sa fie doar un simplu iubit!
Atata timp cat intelegeti amandoi ca doar va folositi unul de trupul celuilalt pentru placere si nimic altceva, fara implicatii, e totul in regula. Este cam trist ca o fetita de 14 ani se lasa folosita ca obiect sexual pentru placerea unui adult cu inclinatii pedofile, dar daca tu accepti asta, este treaba ta si a parintilor tai.
Buna,
Mare grija cu baietii astia...
Pentru el esti doar o pustoaica, el vrea doar sa se dea mare si tare ca se foloseste de o fata, ei bine un baiat care are cat de cat bun simt va refuza o minora, faci ce vrei dar eu te avertizez pentru ca oricum te-ar aborda pe tine tu trebuie sa fi o fata desteapta care nu cade prada indiferent de cat de indragostita esti.
Cea mai buna alegere pe care o poti face sa-l lasi, uite mai puteti discuta dar ar fi foarte ok daca nu ai pune foarte mult pret pe el.
Numai bine
pa, pa
Buna, nu are nimic dar iti dau un sfat nu merge mai departe de saruturi si imbratisari esti mai mica de cat el cu 4 ani si s-ar putea sa fi doar o joaca pentru el. Si aceste sarutiri si imbratisari fac sa para ca voi sunteti impreuna dar nu este oficial. Sper ca te-am ajutat :* ai grija ce faci.
Nu cred ce are nimic asta inseamna ca incepeti sa va placeti
daca tu nu te simti bine nu o mai face dupa sa nu iti para rau ca poate el vrea sa profite parerea mea tu decizi
anonim_4396 întreabă: