Frumusețea și urâțenia iau naștere în ochii privitorului. Dacă te vei uita în oglindă și nu te vei mai privi ca fiind urâtă impactul tău asupra celorlalți va fi uriaș. Atitudinea și încredera de sine sunt valori mult mai importante ca aspectul fizic.
Incearcă să nu te mai analizezi doar fizic... încearcă să te privești așa cum ești tu de fapt(ex: corect, onest, inteligent, prietenos etc).
E adevărat că societatea românească este foarte puțin educată și nu se respectă adevăratele valori, iar impactul vizual la noi e cam 90% din impresia generală (stereotipii), dar nu te lăsa intimidată. Arată-le celorlați cine e persoana din spatele chipului!
Nici nu mă interesează să văd poza.
Te văd urâtă deoarece tu singură te consideri.
Nu mai fă haz de necaz! Pentru tine să fi frumoasă.
Nu trebuia sa stergi poza sa o vad si eu .
Sa inteleg ca te simti ...cum sa spun frustrata?
Probabil treci doar printr-o perioada mai proasta. Asta nu inseamna ca esti urata.
Daca esti cea din stanga nu esti urata deloc, nu trebuie sa te iei dupa niste retardati mintal parerea mea e ca esti frumoasa nu te mai lua dupa altii.
Daca te crezi urata esti urata
Nu ii asculta pe altii. Daca ei iii spun sa te sinuciii i asculti? Asa e si cu frumusetea ta. E important ce crezi tu nu ce cred altii
AndreeaI012452 întreabă: