Fiindca obisnuiti sa vorbiti/discutati, te sfatuiesc sa incerci sa devii putin mai tupeista, mai curajoasa si sa-i dai de inteles ca-l placi in mod deosebit sa-i transmiti/sa i-o spui in mod direct din moment ce il cunosti chiar si putin. Dar daca consideri ca esti in stare ar fi si mai indicat savorbesti cu el in mod direct, stand fata in fata sa-i spui ca ai dori sa deveniti prieteni foarte buni, sau chiar mai mult de atat, bineinteles in cazul in care doreste si el acest lucru. Tot atunci ai putea sa-i spui in mod direct cuvintele magice; imi place de tine si as vrea sa-mi raspunzi/spui daca acest sentiment este reciproc. Procedand astfel pur si simplu l-ai obliga sa-ti dea un raspuns direct fara echivoc. Nu mai este considerat ca ar fi un lucru deplasat ca fata sa fie cea care ia initiativa. Mult succes!
Te place 100% si iti spun asta pentru. is si eu baiat si asa am facat la fel la o fata deci nu pierde sansa spune-i ca il placi si el va zice sigur ca "si eu" pentru. atfel daca nu actioni cat mai repede o sa-l pentru. totdeuna!
Te place 100% si iti spun asta pentru ca is si eu baiat si asa am facat si eu la o fata deci nu pierde sansa spune-i ca il placi si el va zice sigur ca "si eu" pentru ca atfel daca nu actioni cat mai recede o sa-l pentru totdeuna!
anonim_4396 întreabă: