anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

de ceva timp un prieten a inceput sa se poarte mai dragut cu mine, si a inceput sa imi spuna ca ii plac lucrurile mele ceea ce nu facea niciodata. De exempu: mi-am luat shoes noi si mi-a spus ca ii plac si vrea sa isi ia sie el dar ca vrea de baiat, apoi mi-am luat niste pantaloni noi albastri si mi-a spus ca vrea si el dar ca vrea de baiat iar azi aveam o bratara noua si mi-a spus sa ii iau si lui una! Iar daca alti prieteni spuneau ca vor si ei zicea ca ei nu merita ca sa am dar eu si el bratara de aia credeti ca ma place? plz rasp.

Răspuns Câştigător
| ĦΔŁŁØẄΣΣЙ a răspuns:

Creata nu se aplica tuturor baietilor altii mai au si sentimente.eu cred ca te place dar lasa-l pe el sa faca primul pas totusi nu incepe o alta relatie pentru ca il vei rani.

4 răspunsuri:
| creatza_5817 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic dar pot sa iti spun ca nu trebuie sa iti pui sufletul pe tava crede-ma am trecut prin asa ceva si e ff dureros... nu trebuie sa ai incredere prea mare pentru baieti sunt perversi crede-ma

| ByaSimpleGirl a răspuns:

Nu mai crede fi sigura te place si din asta vrea sa aveti bratari identice sau frea sa deveniti amici sau a pierdut la adevar sau provocare si trebuie sa te bage in seama si sa se prefaca ca te place ( am patit-o ) nu te increde 100% intr-un baiat ca baietii mereu iti frang inima

| ĦΔŁŁØẄΣΣЙ a răspuns:

A scuze byby dar nu am vazut raspunsul tau inainte sa postez despre creata, TU crezi ca baietii iti fang mereu inima nu? dar ia uitete pe un am postat eu cum sa uit o fata care ma ranit IN URMA CU 2 ANI si inca mai TIN LA EA sa vezi atunci ce rau puteti voi sa faceticrying

| ĦΔŁŁØẄΣΣЙ a răspuns:

A scuze byby dar nu am vazut raspunsul tau inainte sa postez pentru creata da ia citeste u aici ce am patit eu http://www.tpu.ro/......-mi-o-pot/ sa vedeti apoi cat rau puteti face:((