Poate ca si lui ii e dor de tine si daca ai vb cu el ar lasao pe aia si sar impaca cu tine.
dar visele sunt dorinte poate tuh vrei sal saruti si sal desparti de fata aia.
Sarut
Daca visati ca sunteti sarutat va este foarte dor de cineva foarte drag, o persoana indepartata care va impartaseste sentimentul, nu va trebui sa asteptati mult si acea persoana va aparea din nou in viata dumneavoastra, in schimba daca visati ca sarutati este semn de mare necaz, un necaz mare se va abate asupra dumneavoastra si a familiei dumneavoastra.
Despartire
- Daca ai visat ca te-ai despatit de cineva - visul reprezinta exact opusul, prosperitate si noroc in relatie.
- Daca ai visat doua persoane ce sunt despartite, separate - ar trebui sa ai grija de atmosfera relatiei tale.
- Daca ai visat ca te-ai despartit de un amic - reintalnire cu un vechi prieten...
Daca le legi.Inseamna ca tie dor de fostul tau prieten.Si daca legam cealalta inseamna ca daca esti intr-o relatie sa ai grija de ea...Eu asa cred ca am inteles. Funda?
Pai visele tale nu reflecta decat dorintele tale puternice neimplinite. Inconstinetul produce tot felul cand dormim...e trist daca iesiti o persoana superstitioasa ce crezi in vise si il iei ca pe un semn, ca ceva predestinat.
uita-l!
Pai daca ai fost cu iel trei ani tu te-ai atasat foarte tare de el si acum doar la el iti este gandul, stiu cum e.;-)
Curiozitațibărbați întreabă: