Pai in cazul asta, incearca totusi, nu putem pune toate relatiile de la 15 ani in aceeasi oala, mai sunt si exceptii, chiar daca putine. Eu atata sfat iti dau: mentinate virgina pana macar la 18 ani, vei gasi cu timpul un baiat care sa te merite cu adevarat, e un cadou pe care il poti da doar o singura data, oferal cu cap
Mult noroc!
Salut, sper sa iti fiu de folos
Tu probabil esti in clasa a 8a, sincer relatiile pe la varsta asta sunt foarte "proaste" din toate punctele de vedere, el cati ani are? Daca e mai mare ca tine cu
Eu am 15 ani si el are 17... si da chiar sunt proaste relatiile la varsta asta, dar asta e am inceput sa tin la el si nu am ce sa mai fac.
Pai in cazul asta, incearca totusi, nu putem pune toate relatiile de la 15 ani in aceeasi oala, mai sunt si exceptii, chiar daca putine. Eu atata sfat iti dau: mentinate virgina pana macar la 18 ani, vei gasi cu timpul un baiat care sa te merite cu adevarat, e un cadou pe care il poti da doar o singura data, oferal cu cap
Mult noroc!
Poate ca ai dreptate, dar daca ai fi in situatia mea ce ai face?
Mi-as face o lista cu prioritati, in functie si de varsta pe care o am. Am invatat ca toate lucrurile bune se fac la timpul lor.
Ai examene, so what? toata lumea le trecem, vezi de ce nu poti avea o relatie pentru ca ar trebui sa stati intr-un loc sa va linge-ti toata ziulica cu cartile si caietele in fata voastra. Este aiurea nu poti face sex pentru ca esti prea mica iar o data ce te-ai bagat intr-o relatie trebuie sa ii oferi sex, baietii sunt altfel decat fetele. Scapa de el cat mai poti, e o relatie aiuristica.
Buna.
Parerea mea e ca ar trebui sa lasi orgoliul la o parte! daca il iubesti intr-adevar iti vei cere scuze deoarece e vina ta pentru ca s-a suparat. L-ai ranit si pentru el vorbele alea au contat mult.
Sper ca te-am ajutat.
Nu stiu cat de mult l-au ranit vorbele mele pentru ca eu sunt mai greu de convin si nu prea cred ca el tine cu adevarat la mine, dar multumesc oricum pentru sfat.
Spune-i,indirect,sa se spuna ca tie iti pare rau,fara sa se stie exact, si ca sa se lamureasca, te va intreba, si tu vei ceda, si totul va fi ok. Pupici. :*
Mutubal întreabă: