| Summertime23 a întrebat:

De ceva timp vorbesc cu un baiat. Il plac foarte mult si mi-as dori mult sa fiu cu el, dar problema e ca nu suntem din acelasi oras si eu anul asta nu prea am timp de iubiti si alte chestii de genul asta. Am examene straight face el mi-a spus ca tine la mine si eu i-am spus ca nu il cred si s-a cam suparat si azi m-am certat din nou cu el si a spus ca el vorbea cu mine pentru ca a crezut ca poate fi ceva intre noi. Ce sa fac? Nu vreaau sa raman cerata cu el dar nici nu vreau sa imi cer eu scuze. Ajutati-ma va rog. :*

Răspuns Câştigător
| Jony123 a răspuns:

Pai in cazul asta, incearca totusi, nu putem pune toate relatiile de la 15 ani in aceeasi oala, mai sunt si exceptii, chiar daca putine. Eu atata sfat iti dau: mentinate virgina pana macar la 18 ani, vei gasi cu timpul un baiat care sa te merite cu adevarat, e un cadou pe care il poti da doar o singura data, oferal cu capwinking
Mult noroc!

9 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Salut, sper sa iti fiu de folos happy
Tu probabil esti in clasa a 8a, sincer relatiile pe la varsta asta sunt foarte "proaste" din toate punctele de vedere, el cati ani are? Daca e mai mare ca tine cu

| Summertime23 explică (pentru Jony123):

Eu am 15 ani si el are 17... si da chiar sunt proaste relatiile la varsta asta, dar asta e am inceput sa tin la el si nu am ce sa mai fac.

| Jony123 a răspuns (pentru Summertime23):

Pai in cazul asta, incearca totusi, nu putem pune toate relatiile de la 15 ani in aceeasi oala, mai sunt si exceptii, chiar daca putine. Eu atata sfat iti dau: mentinate virgina pana macar la 18 ani, vei gasi cu timpul un baiat care sa te merite cu adevarat, e un cadou pe care il poti da doar o singura data, oferal cu capwinking
Mult noroc!

| neutrino a răspuns:

Tu inca nu stii ceea ce-ti doresti. Probabil varsta este de vina.

| Summertime23 explică (pentru neutrino):

Poate ca ai dreptate, dar daca ai fi in situatia mea ce ai face?

| neutrino a răspuns (pentru Summertime23):

Mi-as face o lista cu prioritati, in functie si de varsta pe care o am. Am invatat ca toate lucrurile bune se fac la timpul lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai examene, so what? toata lumea le trecem, vezi de ce nu poti avea o relatie pentru ca ar trebui sa stati intr-un loc sa va linge-ti toata ziulica cu cartile si caietele in fata voastra. Este aiurea nu poti face sex pentru ca esti prea mica iar o data ce te-ai bagat intr-o relatie trebuie sa ii oferi sex, baietii sunt altfel decat fetele. Scapa de el cat mai poti, e o relatie aiuristica.

| Lorena7712 a răspuns:

Buna.
Parerea mea e ca ar trebui sa lasi orgoliul la o parte! daca il iubesti intr-adevar iti vei cere scuze deoarece e vina ta pentru ca s-a suparat. L-ai ranit si pentru el vorbele alea au contat mult.
Sper ca te-am ajutat.

| Summertime23 explică (pentru Lorena7712):

Nu stiu cat de mult l-au ranit vorbele mele pentru ca eu sunt mai greu de convin si nu prea cred ca el tine cu adevarat la mine, dar multumesc oricum pentru sfat. happy

| Mariuuuk a răspuns:

Spune-i,indirect,sa se spuna ca tie iti pare rau,fara sa se stie exact, si ca sa se lamureasca, te va intreba, si tu vei ceda, si totul va fi ok. Pupici. :*