| Zambilicii12 a întrebat:

De ceva timp vorbesc cu un băiat. În tot timpul care l-am petrecut amandoi,vorbind,am început să aveam sentimente unul pentru celălalt. El mă iubește foarte mult și a făcut foarte multe pentru mine, vorbim în fiecare zi etc. Dar aseară când am vorbit cu un băiat de care mi-a plăcut,mi-am dat seama că incă mai am sentimente pentru dânsul.
Deci întrebarea este: Cum aș putea să-i spun băiatului care mă iubește că nu mai am sentimente pentru dânsul?
Mă gândesc că dacă nu-i spun acum,ci mai târziu,va fi mai rău.
P.S: Cei care nu vreți să îmi dați un sfat, nu vă chinuiți să-mi răspundeți.

Răspuns Câştigător
| Ronnie35 a răspuns:

Este foarte dificil si te inteleg perfect.
Insa, problema este urmatoarea. Daca esti adolescenta, si banuiesc ca esti, este foarte normal sa ti se intample asa.
Adolescentii se indragostesc foarte usor, iar atunci cand o fac, iubesc profund, pentru ca sentimentele lor, indiferent de natura acestora sunt amplificate in adolescenta.
De asemenea, esti tentata sa privesti in trecut, sa-ti amintesti de el.
Ai putea foarte bine sa-i spui tipului care te iubeste ca nu mai ai sentimente pentru el, dar trebuie sa te gandesti de doua ori. Poti face o alegere gresita, pe care mai incolo o vei regreta.
Iti vei schimba mentalitatea, vei gandi diferit si poate vei realiza ca nu ai procedat corect.
Invata sa accepti prezentul, oricat de dur ar fi el. Pretuieste pe cel ce te iubeste, pentru ca poate va veni ziua in care te vei uita in urma cu regret si-ti vei da seama ca acea persoana merita dragostea ta, iar altele nu.
Avem tendinta sa fim ghidati de sentimente, de inima, insa de cele mai multe ori, trebuie sa tragem aer in piept si sa acceptam si pretuim tot ce ne-a dat Dumnezeu pe pamantul acesta.

4 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Cu cat ii spui mai repede, cu atat mai bine. Ii spui ca ti-ai analizat sentimentele pentr el si ca ai vrea sa fiti amici, dar nu mai mult. Este refuzul clasic, toti baietii l-am primit happy

| MskDesign a răspuns:

Spune-i imediat! Altfel ai fi o persoana nedemna si care nu merita respect.

| Țoglă a răspuns:

Cu cât mai repede cu atât mai bine pentru dânsul.

| corbulalbrosu a răspuns:

Este de preferat sa ii spui cat mai repede in vederea clarificarii situatiei incerte pentru fiecare dintre voi. Curaj.