| lara_4574 a întrebat:

Buna TPU.De curand am aflat de voi si am o intrebare.De curand am facut peeting cu prietenul meu si in joaca si-a atins penisul de vaginul meu, bagandu`l mai departe foarte foarte putin. N`am avut nici un contact sexual pana acum, himenul meu nu s`a rupt. Dupa ultima intamplare, sunt sanse sa raman insarcinata sau exista vreo problema? Multumesc mult anticipat.

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Asta este contact sexual in toata regula, chiar daca nu s-a rupt himenul. Sanse de sarcina, daca n-ati folosit prezervativ, sunt, desigur. Probabil nu foarte mari, dar nici de neglijat. Alte probleme pot aparea daca cumva nu v-ati facut analizele necesare inainte de a va apuca de sex. daca vreunul aveati vreo boala (gen hepatita, HIV, HPV), acum aveti amandoi.

| Zenithf a răspuns:

Cum zice Brigaela, chiar daca infime, sansele tot exista. Nu va mai jucati cu focul.

| Floreenofficial a răspuns:

N-are cum. ce a ejaculat pe loc? straight face
alta data sa nu va mai "jucati"! scapi o data, de doua ori, de trei ori, pana cand o patesti, asa ca ai grija!
bafta! :*

| Damian a răspuns:

Vezi tu in cateva luni, daca iti creste burta, inseamna ca estibortzoasa

| Loryoficial a răspuns:

Nu-ti face griji, totul este in regula!

| Creamy a răspuns:

BUna si tie, poti ramane insarcinata doar atunci cand el isi da drumul in tine, dar ceea ceai spus mai sus rezulta ca a fost doar o penetrare esuata, deci clar nu happy succesuri

Paa

| Tiiribuuummmm a răspuns:

Conteaza daca a ejaculat sau nu. Cat timp a ejaculat in prezervativ sau in alta parte, sau na s`a tinut nu`i nici o problema. Procesul asta de fecundatie are loc doar daca spermatozoidul fecundeaza un ovul, acesta fiind in interiorul tau. Plus ca din milioanele de spermatozoizi eliberate la ejaculare sunt sanse destul de mari sa nu reuseasca niciunul sa fecundeze ovulul. Asta informativ. Ce trebuie sa stii din toate astea e ca nu ai ejaculare, nu ai spermatozoid, daca n`ai spermatozoid nu poti avea fecundatie deci in consecinta sarcina.
Si inca o chestie. Nu ai ovule tot timpu. Odata pe luna se intampla o chestie in corpul tau numita ovulatie, cand sunt eliberate ovulele. Iar un ovul traieste doar 24 de ore. Chestia cu ovulatia poti sa ti`o calculezi si pe net, in functie de perioda menstruatiei.
Sper ca ti-am raspuns la intrebare asa cum se cuvine. :*.

| MihaiFCB a răspuns:

Cati ani ai ?