| Deliaa94 a întrebat:

Bună TPU! De curând am avut 2 întâlniri cu un băiat, totul a decurs ok dar la a 3 întâlnire m-a sunat într-o seara la 23 noaptea ca să ne vedem, bineînțeles ca l-am refuzat pentru ca nu era o ora decenta ca să ies și mai ales nici pregătită pentru o întâlnire la ora aceea. De atunci am încercat sa ii mai scriu de vre o 2 3 ori dar ma lasă pe seen. Oare sa supărat ca l-am refuzat sau nu înțeleg de ce are atitudinea asta cu mine nefăcând nimic! Mulțumesc!

6 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Asta cu "seen" e o copilarie, deja imi dau seama ce varsta aveti amandoi, mai ales cand suni o fata la ora 23 sa iasa apoi faci botic rolling on the floor. Voi vreti confirmare, pentru ca nimeni nu va mai intelege, nimeni nu va mai asculta, in niciun caz nu va doare cu adevarat ce se intampla - in cel mai rau caz va mintiti pe voi insiva de dragul unui circ sa iesiti in evidenta.

Normal ca e suparat ca nu te-a vazut in seara aia si vrea sa amplifice prin incetarea comunicarii ( si tacerea e un raspuns, doar ca "seen"... ahaaa! ).

Tu stii deja ca el e suparat, e absolut logic! Doar nu s-o fi bucurat ca a scapat de tine! laughing dar ce vrei sa atragi atentia cu povestea asta. Nu mai bine ne spuneai o poveste ca v-ati certat definitiv si acum nu stii ce sa cauti la un baiat inainte de ceva serios? Ne atrageai mai mult interesul si imaginatia. asa, daca esti cu gandul la el, la ce sa ne mai chinuim? laughing

| darrio2007 a răspuns:

Era excitat la ora aia. Ce crezi ca ar fi vrut de la tine altceva decat sa ii deranjezi lenjeria de pe pat?

| mihai69 a răspuns:

Păi de aia, că nu a(ț)i făcut nimic!
rolling on the floor
Stai liniștită, nu te va mai deranja. Iar dacă o va face, nu merită să îi mai dai tu atenție!

| Emilian65 a răspuns:

Este supărat pe tine, pentru ca nu ta-ai dus la el sa faceți sex.

| Rux04 a răspuns:

Bună. S-a supărat sigur. A vrut momentul intim clar. Este foarte bine că nu te-ai dus.

| Sunia611 a răspuns:

Dacă îți dă seen înseamnă că nu a vrut ceva serios cu tine și a vrut doar sa te folosească așa se explică și de ce te-a chemat noaptea la întâlnire