| Theodoraioana96 a întrebat:

happy
De curand am cunoscut un baiat.Eu am 15 ani el 17. Pot sa pun ca a fost "dragoste la prima vedere" si cred ca si pentru el al fel, deoarece dupa 30 min petrecute impreuna mi-a cerut id-ul si numarul de telefon.Bineinteles i le-am dat (doar eram falling in love with him :X). Am inceput sa ne dam mesaje toata ziua, telefoane dupa 12 noaptea si minunatele convorbiri de 30 de minute la telefon!
Dar am uitat sa mentionez problema acestei intamplari. Are prietena si acum nu stiu ce sa fac.sa il las sa isi vada de viata lui sau sa continui asa cu el. poate iese ceva?!
Ce sa fac?!
Funda bineinteles!

5 răspunsuri:
| Cretaker a răspuns:

Lasa'l sa'si vada de viata lui, dammit.
Daca ii place asa de mult de tine, de ce nu se desparte de cealalta fata.

| danielagoldica a răspuns:

Trebuie sa faci exact asa cum iti dicteaza inima.Si el pana la urma va alege sa ramana cu aceea pe care o iubeste mai mult.

| DeadRose15 a răspuns:

Poi, Teo, fii atenta la mine... Dao draq pe aia si vezizi de el daca il iubesti sunt sigura ca o ramana cu tine. Crede-ma am patit-o happy.

| DeadAngel a răspuns:

Daca tu te simti bine ca un baiat care mai are inca o prietena bv tie, dar ai putea sa vb ca el si sa-l pui sa aleaga, sa-i zici ca nu e corect fata de nikiunu. daca desigur va iubiti asa de mult

| BlairWaldorfGGLeightonMeesterFAN a răspuns:

Buna!happy
In mod normal, nu ar trebui sa continuui in acest fel deoarece pune-te in postura celeilalte fete! Cum te-ai simti? Din punctul meu de vedere nu ar trebui sa continuui o relatie in acest fel, tu ai accepta ca pietenul tau sa aiba o alta prietena? Sau iti place sa fii cealalta sau a doua pietena?
Cred ca cel mai bun lucru ar fi sa discuti cu el, sa-l intrebi care sunt sentimentele sale pentru tine, daca ar putea sa renunte la cealalta pentru tine! In opinia mea!
Eu, cel putin, asa as face in cazul in care as fi in situatia ta.happy
Bafta!>:d